Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Καταργείτε η ανωνυμία της ψήφου. Ένα κείμενο ψευδές και ανυπόστατο.

Α! Μια στιγμούλα. Πριν ξεκινήσουμε .

Την Κυριακή που μας ψάχνατε, δεν είχαμε πάει για μπάνιο.

Βέβαια!!! Είχαμε ξεχαστεί έξω απο το κυνοβούλιο...

Να και η φωτογραφία…


Μετά τα τραγικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών και την απαξίωση που έδειξαν οι πολίτες στους κομματικούς υπάλληλους κυρίως των τριών μεγάλων κωμάτων αποφασίστηκε να παρθούν άμεσα μέτρα.


Λόγω του ότι τα περί νεων δημοσκοπήσεων που δείχνουν επιστροφή των ψηφοφόρων της αποχής και άλλα φαιδρά, κρίνονται αναποτελεσματικά στο υπουργείο σκέφτονται και για παραπέρα.



Εμείς τους αντιληφθήκαμε και τους βγάζουμε στον αέρα της δημοσιοτητας , κινδυνολογώντας ψευδώς, αφήνοντας την βλακεία μιάς ψευδής είδησης να φωτιζει το δράμα της κλίκας των εξουσιαστών.


Αμέσως μετά το πρώτο σοκ από την ανάλυση της εκλογικής συμπεριφοράς, τεχνοκράτες των μηχανισμών χειραγώγησης απευθύνθηκαν στα επιτελεία των κομμάτων για να αντλήσουν την κατάλληλη συναίνεση προκειμένου να οργανώσουν τους τρόπους που δεν θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.



Τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκαν οι καθεστωτικοί αναλυτές στα υπόγεια του κράτους ήταν τα εξής :



-Ο ελληνικός λαός για πρώτη φορά(μπούρδες το ξανάκανε) αρνήτε συντεταγμένα και με πολιτικό κριτήριο να συμμετάσχει σε μια διαδικασία εντελώς πουλημένη. Η τελευταία φορά που τμήμα του ελληνικού λαού αρνήθηκε να κατέβει μαζικά στις εκλογές ήταν το 1946 μετά από υπόδειξη του τότε ΚΚΕ και όχι μόνο.



-Σχηματοποιούνται κατά τρόπο απόλυτο τα ολοκληρωτικά χαρακτηριστικά του πολιτεύματος που πλέον μετασχηματοποιούν τον ορο αστική δημοκρατία σε αστική δικτατορία μιας και τα ποσοστά των κομμάτων εξουσίας είναι πολύ κάτω από τις απαραίτητες πλειοψηφίες που θα έδιναν μια εικόνα δημοκρατικής συνοχής.

Για παράδειγμα μετά τα τελευταία αποτελέσματα η ΝΔ έχει πραγματικό ποσοστό16,5 %(1.655.636 ψήφους) . Το ΠΑΣΟΚ 18,7%(1.878.859ψήφους) και το ΚΚΕ 4,2% (428.283 ψήφους).



Αυτά μέχρι εδώ, η συνέχεια επαφίεται επίσης σε ψευδείς και ανυπόστατες ειδήσεις.



Με Αυτά τα δεδομένα και με πολλά άλλα, αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες του βήματος οι επιτελείς καταρχάς του υπουργείου εσωτερικών που είναι υπεύθυνο και για τις εκλογές αλλά και για την ασφάλεια προχώρησαν σε δηλώσεις.



Ο δέδενδιας είπε πως : «ο Έλληνας πολίτης δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά του και δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του, ιδίως όταν διαμαρτύρεται», προαναγγέλλοντας την κατάργηση της ανωνυμίας της ψήφου, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποθαρρύνει μία εκ νέου “επώνυμη αποχή”.



Ο χουντικός εισαγγελέας Μαρκογιαννάκης τόνισε πώς στην εποχή του αυτά τα ζητήματα μπορούσαν να λυθούν και ανέφερε πώς είναι και σε αυτό το σημείο έτοιμος να επέμβει από-φασιστικά προκειμένου να μην ξαναπαρουσιασθούν τέτοιους είδους θρασύτατες συμπεριφορές.



Επίσης σύμφωνα με τις υπόλοιπες ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες μας, στα σχέδια για την καταπολέμηση της αποχής συμφώνησαν όλα τα κόμματα άλλα φωναχτά και άλλα σιωπηλά όπως ακριβώς και στην περίπτωση για τις κουκούλες και τα καρτοκινητά.



Η κατάργηση της ανωνυμίας της ψήφου θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη.





Χαιρετίσματα στον Πάγκαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: