Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

AMBER ALERT ή αλλιώς το νέο προϊόν των σχεδιαστων της μαζικής καταστολής

AMBER ALERT ή αλλιώς το νέο προϊόν των σχεδιαστων της μαζικής καταστολής βρίσκεται στην αθωότητα των παιδιών και στην αθλιότητα των αρχών, των ΜΚΟ και των ΜΜΕ.

΄Εληξε το θρίλερ για τη μητέρα και το οκτάχρονο κοριτσάκι της στην Κώ.
Ελληνικές δυνάμεις της καταστολής σε πλήρη απαρτία με ΜΜΕ και ΜΚΟ, απομόνωσαν ένα οκτάχρονο κοριτσάκι από τη μητέρα του επειδή είχαν "πληροφορίες" ότι η μητέρα που τυγχάνει αλβανικής καταγωγής και είναι και τσιγγάνα κατά πάσα πιθανή πιθανότητα θα είχε απαγάγει το παιδάκι. Το θέμα το υποστηριξε ο Τύπος με ανάλογα πρωτοσέλιδα.
"Αλβανίδα τσιγγάνα ύποπτη για απαγωγή μικρού κοριτσιού".

Δεν ήξερε ξένες γλώσσες "η Αλβανίδα" ενώ το κοριτσάκι ήξερε, άρα το απήγαγε. Οι ψευτιές των ΜΜΕ ενημέρωσης πορευόταν με την ανευθυνότητα και τη ρατσιστική διάθεση των εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών. Η μητέρα του νεαρού κοριτσιού διαπομπευόντανε καθημερινά ως η "Αλβανίδα τσιγγάνα" που δεν ήξερε ιταλικά και πως με μεγάλη πιθανότητα είχε απαγάγει το παιδάκι, το ΔΙΚΟ της παιδί.
Καταλόγισαν στη μητέρα ότι είχε πλαστά πιστοποιητικά, σήμερα που η μητέρα δικαιώνεται αποδυκνειεται πώς το μόνο πλαστό ήταν το ενδιαφέρον των αρχών,των ΜΚΟ και των δημοσιογράφων που ρέπουν αβίαστα προς τον ρατσισμό και όχι μόνο.

Το όψιμο ενδιαφέρον των απίστευτων αστυνομικών, εισαγγελικών αρχών, των ΜΚΟ και των ΜΜΕ, όλου αυτού του μοναδικού εσμου από ηλιθίους και επικινδύνους δεν έδρασε για πρώτη φορά.
Πριν λίγους μήνες έβγαλαν πάλι φιρμάνια για απαγωγή παιδιών στην Ορεστιάδα. Πάλι να φωνάζουν για τους κακούς "γονείς που πούλησαν τα παιδιά τους". Και σε εκείνη την περίπτωση η μητέρα δεν μιλούσε καλά ελληνικά και ο αστυνομικός στην ανάκριση κατάλαβε ότι η μητέρα του είπε πως πούλησε τα παιδιά(δεν είχε καλέσει διερμηνέα). Ταυτοχρόνως μία ΜΚΟ οργάνωση από τις πιο δημοφιλείς είχε κατασπαράξει το χρόνο των φιλύσηχων τηλεθεατών, οι γονείς ήταν Τούρκοι τσιγγάνοι, με το να μας ενημερώνει για την ευθύνη όλων και να μας προτρέπει πώς ότι "ξέρουμε" να το "δίδουμε" σε διάφορα νούμερα υπηρεσιών.
Τελικά τα δυο παιδάκια πέθαναν από ασφυξία λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια, εγκλωβισμένα μέσα σε ασανσέρ όπου κανένας δεν είχε πάει να ψάξει.
Τότε οι αρχές είχαν συνεργήσει στην ατυχία των παιδιών με φοβερή μαεστρία, μιας και είχαν προφυλακίσει τη μητέρα και κάποιον συγγενή, δλδ ακριβώς εκείνους τους ανθρώπους που θα έτρεχαν να βρουν τα παιδάκια.
Ούτε οι αρχές, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε οι ΜΚΟ ζήτησαν ποτέ συγνώμη από το διασυρμό της μητέρας και του πατέρα, που τους προσέφεραν στο φιλοθέαμων κοινό ως εμπόρους των παιδιών τους.(περισσότερα εδώ).

Μια ακόμη περίπτωση, παλαιότερη, είναι αυτή των δύο γονιών από την Αθήνα που οι αρχές τους απήγαγαν-πήραν το παιδάκι τους μετά απο εισβολή στο σπίτι τους( απο καμιά εικοσαριά αστυνομικους) και το κρατούσαν φυλακισμένο στο Παίδων, ύστερα από ενέργειες και μιας ΜΚΟ γιατί "είχε" ανώνυμες καταγγελίες ότι το παιδάκι "κακοποιούνταν" και ότι οι γονείς του το πήγαιναν σε... διαδηλώσεις. Στο δικαστήριο δεν αποδείχθηκε η κακοποίηση και το παιδάκι επέστρεψε στους τρομοκρατημένους γονείς του ύστερα από αρκετές ημέρες και αφού ο μικρος κατά την κράτησή του είχε αρωστήση και είχε χάσει και αρκετά κιλά.(περισσότερα εδώ)

Είναι φανερό πώς πάνω στην ευαισθησία των γονιών και συνολικά της κοινωνίας για τα παιδιά, στήνετε ένα ψυχολογικό παιχνίδι καταστολής που προχωρά τις συνθήκες ελέγχου για όλη την κοινωνία.
ΜΚΟ που δεν είναι καθόλου μη κυβερνητικές, αρχές και βέβαια τα υπέρ συντηρητικά και ρατσιστικά ΜΜΕ, στήνουν το παιχνίδι όπως βολεύει τις νέες τάσεις και σχεδιασμούς της καταστολής. Υλικά του νεου πολιτισμού ο φόβος, ο χαφιεδισμός η συνεργασία με τις αρχές, οι "ανεξαρτητοι" παρακρατικοί μηχανισμοι των ΜΚΟ.
Συνηθίζεται πολύ εύκολα ο χαφιεδισμός σε μαζική κλίμακα, μιας και θα 'σωθεί το παιδί", ενώ προωθούνται και ρατσιστικά στερεότυπα.
Στην τελευταία περίπτωση με τη μητέρα στην Κω που έκαναν παιχνίδι με το παιδάκι της, αξίζει να δείτε τους τίτλους που συνόδευαν τις δημοσιογραφικές έρευνες. Δεν αναφέρεται σε αυτούς τους τίτλους καμιά φορά η λέξη μητέρα ενώ αναφέρονται συνέχεια στη μητέρα με όρους όπως «Αλβανίδα τσιγγάνα», «είναι δικό της το παιδί» κλπ.

Τίτλοι όπως:
<<Παιδί της Αλβανίδας τσιγγάνας είναι η 8χρονη στην Κω για την οποία προκλήθηκε τεράστιος θόρυβος.>>(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ).
<<Το DNA έδειξε ότι το παιδί είναι δικό της>>(ΖΟΥΓΚΛΑ)

Φράσεις που αποσυνδέουν το παιδί από τη σχέση του με τη μητέρα αλλά και συνδέουν την μητέρα με την "μιαρή" καταγωγή της. Μετά από την δημοσιοποίηση του συμβάντος έστω και με αυτή την θετική εξέλιξη για τη μητέρα που θα ξαναπάρει το κοριτσάκι της στα χέρια της, τα ρατσιστικά στερεότυπα έχουν εντυπωθεί μαζικά στην κοινωνία, περιμένοντας την επόμενη απαγωγή, την επόμενη κλεψιά το επόμενο γεγονός που θα πρέπει να τρομάξει την κοινωνία.

ΥΓ: Για τους παιδόφιλους, μπατσους, γιατρούς(ψυχολογους),δημοσιογράφος κλπ, που συνελήφθησαν τελευταία οι αναφορές ήταν ελάχιστες και μόνο ως είδηση, χωρίς κανένα ειδικό βάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: