Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Στο καμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, τα "Στολίδια" στα καμμένα κλαδιά του δεν μπορει παρά να δείχνουν την ελπίδα του μέλλοντος.

Είμαστε στη διαδρομή μιας ξεχωριστής εξέγερσης με καθαρά ταξικά χαρακτηριστικά.
Από την μια ένα πλήθος διαφορετικών πολιτικά ανθρώπων να καταδιώκει μετά μανίας σύμβολα ενός παρηκμασμένου οικονομικού πολιτισμού.
Από την άλλη πανίσχυρα ΜΜΕ που ανήκουν στις ελάχιστες οικονομικές οικογένειες που χρόνια τώρα έχουν ένα και μόνο πάθος: να ξεβρακώνουν τον ελληνικό λαό και να τον μαϊμουδίζουν όπως τους γουστάρει. Σε αυτή την πλευρά μαζί με τα ΜΜΕ θα βρείτε και την Τάξη των πολιτικών που ως πραγματικά υποχείρια της οικονομικής κλίκας τρέχουν σήμερα τρομοκρατημένα ο ένας στον άλλον να δουν τι θα κάνουν τη "Λαϊκή Εντολή" που έχουν στα χεράκια τους. Να θυμίσουμε εδώ πώς με αυτή τη "Λαϊκή Εντολή" νομοθετούν εναντίων του λαού, φορολογούν ανάλογα, ψηφίζουν τις ξεδιάντροπες αυξήσεις στους μισθούς τους, ξεπουλάν τα πάντα και ενίοτε δολοφονούν.
Τα κόμματα στα οποία ανήκουν αυτοί οι γενίτσαροι πολιτικοί είναι εξ ολοκλήρου διεφθαρμένα από το πρώτο έως και το τελευταίο στέλεχός τους, χρόνια τώρα καταβροχθίζουν τον πλούτο του λαού και ας κόπτονται σήμερα για τα "καμένα μαγαζάκια" και το "πλιάτσικο".

Η κάθε λαϊκή εξέγερση δείχνει αδύναμη να υπερασπισθεί την αλήθεια που αποκαλύπτουν οι έντονοι συμβολισμοί της.
Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν πράγματι μετά από μια πολιτική δολοφονία και από ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο συνεχίζει σε αυτές τις αντιρομαντικές εποχές να έλκεται από την απίστευτη ενέργεια της Ελευθερίας.
Ωραία λέξη.
Εκείνος που την δημιούργησε, του διέφυγε ότι έπρεπε να τη δώσει στους ανθρώπους και όχι να την παραδώσει σιδηροδέσμια στην εξουσία.

Αυτό το κομμάτι της κοινωνίας, πολυάριθμο είναι η αλήθεια, λειτούργησε ως ο καταλυτής των εξελίξεων, η συνέχεια όμως δόθηκε απλόχερα σε Όλους.
Πολύ γρήγορα χιλιάδες ανθρώπων θα κατακλύσουν με οργή κάθε σπιθαμή αυτού του συστημικού κοινωνικού χώρου.
Ως συστημικό οικονομικό χώρο ορίζουμε την κάθε "σύγχρονη" πόλη που έχει από χρόνια αποδομήση την "ανθρώπινη αρχιτεκτονική" της και έχει μετατραπεί σε μια μικρή ή μεγάλη "Μονόπολη", γεμάτη από τα πραγματικά σύμβολα ενός απάνθρωπου συστήματος.
Τα κτήρια των τραπεζών, τα δημόσια κτήρια, οι πολυεθνικές που έδιωξαν τα μικρά εμπορικά καταστήματα και μετέτρεψαν σε φθηνό υπάλληλο τον λογοτεχνικό εμποράκο, αλλοίωσαν τις ζωές όλων μας και μας επέβαλλαν τους δικούς τους απάνθρωπους ρυθμούς Ζωής, αποφασίζοντας και διατάσοντας ότι στο εξής θα ζούμε με τους δικούς τους απάνθρωπους όρους.

Με δεδομένη τη γενικευμένη αποπολιτικοποίηση των συνειδήσεων, με ευθύνη και των διεφθαρμένων και μη, κομμάτων της αριστεράς ΔΕΝ είναι άξιο απορίας πώς χιλιάδες άνθρωποι παντού στην Ελλάδα στράφηκαν με τέτοια ΤΑΞΙΚΗ οργή κατά τραπεζών και δημόσιων κτηρίων, κυρίως δε της αστυνομίας και της εξουσίας(πχ νομαρχίες, υπουργεία κλπ).
Αυτό που βλέπεται στις οθόνες σας είναι το άρωμα του άμεσου μέλλοντος, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν πρόκειται για στιγμές που ζήσατε αλλά για στιγμές που θα ζήσουμε, όσο αυτό το φοβερό και τρομερό οικονομικό σύστημα θα επενδύει στη φτώχια στην καταστολή στην απανθρωπιά των πολιτικών και των μηχανισμών του.

ΥΓ: Έχουν πλάκα όταν μιλούν για πλιάτσικο τα ΜΜΕ του Βαρδινογιάννη για παράδειγμα, όταν το πετρέλαιο διεθνώς σχεδόν χαρίζεται στις εταιρείες διύλισης και διάθεσης(κάτω από 40$ το βαρέλι) προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση και στην Ελλάδα σημειώνονται αυξήσεις στην τιμή λιανικής με ευθύνη την κερδοσκοπια των συγκεκριμενων εταιρειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: