Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Κατατθέτουμε μία ψευδή ερμηνεία των δημοσκοπήσεων των παρακρατικών ΜΜΕ που παρουσιάστηκαν αυτές τις μέρες. .

Μεγάλες δημοσκοπήσεις έγιναν και για την εβδομάδα που μας πέρασε για λογαριασμό των παρακρατικών τηλεοπτικών κυρίως ΜΜΕ.
Τα ποσοστά που δίνονται στους μεγάλους πολιτικούς(;) αρχηγούς είναι πετσοκομμένα. Δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την κοινωνική αφασία μετά τη δολοφονία ενός παιδιού και βέβαια οι παρακρατικοί μηχανισμοί των ΜΜΕ τους καταλογίζουν την ευθύνη. Το σύστημα διαταράχθηκε, τράπεζες κάηκαν, η ισοροποία που είναι απαραίτητη στο σύστημα χάθηκε προσωρινός, μαζί με το σύστημα.

Καταποντισμό επιφυλάσσουν οι παρακρατικοί των ΜΜΕ μέσω των δημοσκοπήσεων και για τα κόμματα. Αύξηση εμφανίζουν μόνο για το κώμα του ΚΚΕ λόγω της στάσης του στην καταστολή της εξέγερσης.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός για την εβδομάδα που πέρασε, τα ΜΜΕ ορίζουν τον Επαμεινώνδα Κροκονέα. Μάλιστα αδυνατούν να τον ονομάσουν αλλά του δίνουν το μεγαλύτερο ποσοστό ακόμη και απο τους ηλίθιους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Είναι μια ακόμη ένδειξη αλληλεγγύης που τρέφουν όλοι οι παρακρατικοί για τους κρατικούς δολοφόνους.

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις πήραν μέρος όλα τα ένστολα ζώα των ακροδεξιών κομμάτων, ακραιφνείς νοικοκυραίοι που ψηφίζουν πρωθυπουργό μέσω δημοσκοπήσεων κάθε εβδομάδα καθώς και το δημοσιογραφικό επιτελείο δημοσιογραφικής ομάδας που έχει κάμερα στην Στουρνάρη και ρουφιανεύει στους μπάτσους τις κινήσεις αγωνιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: