Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Ο παλαιστίνιος πρωθυπουργός Αμπάς, χτυπά παλαιστίνιους διαδηλωτές στη Δυτική Όχθη που διαμαρτύρωνται για την σφαγή στην Γάζα.

Απίστευτη "αποδοχή" γνωρίζει η μαζική σφαγή των Παλαιστινίων.
Οι αντιδράσεις είναι από χαλαρές έως ανύπαρκτες ενώ όλοι μα όλοι εξισώνουν την ναζιστική βία του Ισραήλ με την αντίσταση των παλαιστίνιων αγωνιστών, κυρίως της Χαμάς.
Από τις διεθνείς οργανώσεις έως μικρά και μεγάλα κράτη. Για παράδειγμα το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ , είναι αλήθεια ότι έχει διαβρωθεί πλήρως από ανδρείκελα των υπηρεσιών της Νέας Τάξης, άρα και οι αντιδράσεις είναι ανάλογες και περιορίζονται στην "ανθρωπιστική βοήθεια" αλλά όχι και καταδίκη της γενοκτονίας. Μέχρι και η ντορούλα(μητσοτάκη-μπακογιάννη-κούβελου) υποσχέθηκε να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια.

Υπάρχει όμως και μία άλλη πληροφορία η οποία δείχνει την διάβρωση και των παλαιστινιακών οργανώσεων με δοτούς πολιτικούς που τώρα παίζουν το παιχνίδι των ναζιστών του Ισραήλ και που πολύ συχνά τους βλέπουμε να προβάλλονται φιλοξενούμενοι σε διάφορα διεθνή φόρα ή ενώσεις που είναι στημένες εξολοκλήρου από μυστικές υπηρεσίες. Ο λόγος για τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό Μαχμούτ Αμπάς που από την Δυτική Όχθη παρακολουθεί την γενοκτονία του λαού υποδυόμενος τον πρωθυπουργό του.
Σήμερα λοιπόν οι κατασταλτικές δυνάμεις της παλαιστινιακής αρχής οργανωμένες και εξοπλισμένες από το ναζιστικό κράτος του Ισραήλ επιτέθηκαν βίαια και διέλυσαν ειρηνικές συγκεντρώσεις παλαιστινίων που διαμαρτύρονταν για τις δολοφονίες των ναζιστών του ισραήλ. Και όλα αυτά στην Δυτική Όχθη που ζεί τη δική της βία όχι από τους ναζιστές του Ισραήλ αλλά από τα ανδρείκελα που ταΐζει.


ΥΓ: Ο Αμπάς είναι μόνιμος θαμώνας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που προεδρεύει ο giorgakis.

1 σχόλιο:

σίβυλλα είπε...

Οι ναζί του Ισραήλ δεν σταματούν τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Η δύση και οι διεθνείς οργανισμοί στηρίζουν το Ολοκαύτωμα του λαού της Παλαιστίνης

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/12/blog-post_4385.html

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΦΟΔΟ (Νοιώθουμε περήφανοι για τον Giulietto Chiesa!)

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/12/giulietto-chiesa.html

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ - ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 4.00 μμ

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/12/29-400.html