Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Η προεκλογική περίοδος συνεχίζετε παρόλα εκείνα τα γεγονότα που αμαυρώνουν την εικόνα των κάθε είδους υποψήφιων διαχειριστών-εξουσιαστών.
Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις εκλογές θα παίξουν σαφώς οι φωτιές και η αντιμετώπισή τους από το κυρίαρχο και απαραίτητο για πολλούς κράτος. Αυτό το ρόλο τον έχουν είτε το θέλουν είτε όχι και οι πολιτικοί προϊστάμενοι των μηχανισμών του κράτους που διοίκησαν κατόπιν δικής τους επιμονής αυτούς τους μηχανισμούς. Κοινώς οι προηγούμενοι εκλεγμένοι διαχειριστές.
Ένας από αυτούς τους προηγούμενους εκλεγμένους διαχειριστές και όψιμος διαχειριστής και του μέλλοντος (αφού δεν ντρέπονται) έδωσε σήμερα συνέντευξη στην ελευθεροτυπία, πρόκειται για την ντόρα, κόρη μητσοτάκη, χήρα μπακογιάννη, νυν σύζυγο κούβελου. Πριν ξεκινήσουμε το σχολιασμό της συνέντευξης να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο πλάσμα κατοικοεδρεύει εκτός της αμερικάνικης πρεσβείας και στο υπουργείο εξωτερικών ελληνικό είναι, αμερικάνικο είναι, θα σας γελάσουμε και δεν είναι και στις προθέσεις μας. Το συγκεκριμένο μητσοτακεϊκο πλάσμα με τις άριστες σχέσεις με την εν λόγω πρεσβεία δεν κατάφερε ή δεν ήθελε να καταφέρει και η Ελλάδα δεν πήρε την παραμικρή βοήθεια από την φιλεσπλανχη κατά τα άλλα χώρα των ΗΠΑ, το τονίζουμε ως εξόχως αδιανόητο γιατί αυτή η χώρα μας έχει φιλοδωρήσει ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν με τα "βοηθήματα" της και τώρα σε αυτή τη δύσκολή ώρα τίποτε..... έτσι κάνουν οι φίλοι..

Στην συνέντευξη η ντορούλα δείχνει τις (και υπεραντλαντικές) προθέσεις της να κατασκευάσει ένα νέο κράτος γιατί αυτό της μεταπολίτευσης δεν τις κάνει, δεν μπορεί αυτό το μεταπολιτευτικό κράτος να ανταπεξέλθει στα σημερινά ζητήματα. Το αστυνομικό κράτος του ανόητου πολύδωρα θα χάσει σα παιδική χαρά μπρόστα στο κράτος γκουαντάμο της επόμενης δεξιάς. Τι ακριβώς όμως έχει η ντορούλα στο μυαλό της και οι αμερικάνοι στα σχέδια τους, μάλλον θα το δούμε την μεθεπόμενη τετραετία. Πάντως αυτό για το κράτος της μεταπολίτευσης καλό θα ήταν να σας προβληματίσει όλους ή τουλάχιστον όλους γιατί όπως έλεγε και ο θείος Μπρέχτ "Όταν κυνηγύσαν τους ...." τέλος πάντων.
Για τις φωτιές επιμένει το μητσοτακεϊκο πλάσμα να συνδέει πετάγωντας λασπούλα από το γνωστό σκατοκουβά του πατέρα της, γιατί έτσι έκανε και εκείνος, τους αναρχικούς, στοχεύοντας μάλλον γενικότερα και απαιτώντας συναίνεση στο υπό διαμόρφωση αστυνομικό/κατασταλτικό κράτος που στόχος του θα είναι ο εσωτερικός εχθρός δλδ όλοι όσοι θα δείχνουν αισθήματα αντίστασης στη σημερινή ολοκληρωτική συμπεριφορά του κράτους και του κεφαλαίου.
Αναριωτιέται η ντορούλα τι μπορεί να καταφέρουν εκείνοι που έκαψαν την παράγκα του τσολιά και μείς αναρωτιέμαστε τι μπορούν να καταφέρουν οι δολοφόνοι του Τεμπονέρα, οι αλήτες της Αποστασίας , οι κλεπαπτοδόχοι αρχαιοκάπηλοι του ελληνικού πολιτισμού με τις ιδιωτικές συλλογές αρχαίων έργων αλλά και το ξεπούλημά τους σε έκπτωτους βασιλιάδες της δεκάρας, οι υπάλληλοι της αμερικάνικης πρεσβείας και της ισραηλινής και μην ξεχνάμε ότι η αναγνώριση του ναζιστικού κράτους του Ισραήλ έγινε το 1992(;) από τον πανταχού παρών πατέρα της, όλα αυτά ενδεικτικά των δυνατοτήτων της "οικογένειας". Τι να σου κάνει λοιπόν μια καμένη παράγκα μπροστά σε αυτή τη χαβούζα γεγονότων της νεότερης ιστορίας

Τη συνέντευξη της ντορούλας αξίζει να τη διαβάσετε και να "συζητήσετε" μαζί της, αλλά μιας και θα μπείτε σε τέτοιους κόπους διαβάστε και τα συγχαρητήρια που στέλνει ο ξεγάνωτος πολύδωρας στον εαυτό του για το πόσο καλά τα κατάφερε και την εμπιστοσύνη που τρέφει στον αρχηγό της πυροσβεστικής μιας και «ο συντονισμός της πυροσβεστικής ήταν ο καλύτερος δυνατός»!!!!!!!!!!.
Και αναρωτηθείτε είναι υπερβολή ότι εκτός από ανίκανοι είναι και επικίνδυνοι δολοφόνοι;
Και μην ξεχνάτε τουλάχιστον εσείς τους 65 νεκρούς, τα δεκάδες καμένα χωριά και τις βλακείες με τις οποίες προσπαθούν να σας πείσουν, γιατί μπορεί...... και να το καταφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: