Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΣΠ και πάλι ΠΑΣΠ ή αλλιώς Η άνοδος της ελεεινότητας (αντί της καστοριαδικής ασημαντότητας. ).

Έστω και αν απασχολήσουμε, αντί του απογοητεύσουμε, τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του μπλοκ οφείλουμε με βαρύ πόνο καρδίας να παραδεχθούμε μερικές μισές αλήθειες. Αν πληρωνόμα$ταν από κάπου θα τις λέγαμε και ολόκληρες, τώρα ποσώς.

Η ΠΑΣΠ που λέτε, γιατί περί της ΠΑΣΠ ο λόγος, ο άλογος, έχει στην κατοχή της τη σημαία του Πολυτεχνείου. Του 73 όταν μπήκαν τα τανκς της χούντας.
Είναι χρήσιμο να λέμε του ποτέ και του ποιανού Πολυτεχνείου γιατί ως γνωστό στο Πολυτεχνείο είχαν μπει και το 95' τα ζώα, όχι της χούντας αλλά των σοσιαληστών.
Το 73' λοιπόν υπήρξε ένα ζήτημα με μια σημαία και το 95' υπήρξε αλλά τότε ήταν άλλες οι "ποιοτικές διαφορές".
Τέλος πάντων το 73' μια σημαία ματώθηκε από τους φοιτητές και ξεσκίστηκε από τα τανκς και τους μεταπολιτευτικούς σοσιαληστές ήρωες και τελικά αυτή η χιλιοπονεμένη σημαία έφθασε στα χέρια των λαθρόβιων νέο-σοσιαληστών και παραμένει στα χέρια τους έως και σήμερα.

Σήμερα λοιπόν έγινε/γίνετε μία κουβέντα να επιστραφεί η σημαία κάπου αλλού μιας και το ΠΑΣΟΚ έχει τη δικιά του με την αστερόεσσα και αυτή του Πολυτεχνείου του περισσεύει.
Βγηκε λοιπόν αυτό το πράγμα ο Ραγκούσης, δημοσιογράφος του ΠΑΣΟΚ (μας αρέσει το κους κους) και μας είπε πως η σημαία του 73, το τονίζουμε το 73' γιατί η άλλη του 95' είναι φλαμπέ, θα δοθεί στη βουλή, στο κυνοβούλιο.
Μέχρι εδώ καλά.
Να σου όμως το μαθαίνει η νεολαία του ΠΑΣΟΚ, η επονομαζόμενη και (Ε.Ο) ΠΑΣΠ και τραβάει ένα μανίκι στα ιστορικά στελέχια και τους λέει πως αυτοί , της ΠΑΣΠ ντε, θα συνεχίσουν να σηκώνουν το βάσανο της προστασίας της σημαίας(σιγά μην την έδιναν).
Και δίκιο έχουν και καλά θα κάνουν, μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε κανέναν, πολύ δε περισσότερο στα "τμήματα αντρών" του κινήματος δλδ στο ΠΑ$ΟΚ.
Διότι αν την αφήσετε εσείς της ΠΣΠ και την πάρουν ας πούμε τώρα, τίποτε αναρχικοί θα έχουμε πιθανώς τα γνωστά αποτελέσματα, αν την πάρει η Ελληνοφρένεια θα τη βάλει ανάποδα, ενώ αν την πάρει ο giorgaκis θα τι βάλει στο ντουλάπι με την τρόμπα του ποδηλάτου.
Τι να την κάνει δλδ ο giorgakis την σημαία του Πολυτεχνείου, αφού έχει εκείνη την ωραία με τα πολλά τα αστέρια.
Σημειωτέων ότι η σημαία του Πολυτεχνείου του 73', μοιάζει σύμφωνα με φήμες με αυτή την ελληνική αλλά που να την ξεχωρίσεις έτσι όπως την έκαναν τα τανκς και οι καφέδες που πέσαν πάνω της σε κάτι τρελά πάρτυ της ΠΑΣΠ.

Το .Raδιο κλειδαρότρυπα με την σοβαρότητα που το διακρίνει και παίρνοντας και ερεθίσματα από το περιβάλλον, έχει πρόταση.
Να αξιοποιήσουμε τη σημαία μέσω ΣΔΙΤ.
Να την κόψουμε κομματάκια όπως έκαναν οι παπαδοτραγοι με την Αγία Ζώνη, να μοιράσουμε τα κομμάτια της σημαίας σε κάθε θεσμικό παράγοντα του ΠΑΣΟΚ και πριν από κάποιο "έργο ανάπτυξης", τσουπ να την παρουσιάζει, αφενός να ξεματιάζει το "έργο" από τα κακά τα μάτια αλλά και αφετέρου να κλείνει τα στόματα όλων αυτών των αντιδραστικών, των....,των..., των...; που λένε(στα μούτρα τους) πως το ΠΑΣΟΚ είναι ένα διεφθαρμένο και αλήτικο κόμμα που έχει ξεπεράσει ακόμη και αυτές τις κακές εποχές της δεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: