Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Oλυμπιακό Αθάνατο(κυριολεκτούμε) Ιδεώδες



Νέο ατύχημα με μοτοσικλέτα συγκλονίζει το ολυμπιακό ιδεώδες των εθνικών μας ομάδων, Έπεσαν απάνω στη WADA(Διεθνής Οργάνωση Αντιντόπινγκ).
Σύσσωμη η εθνική (και ολυμπιακή) ομάδα της άρσης βαρων βρέθηκε ντοπαρισμένη μετά από ξαφνικό έλεγχο(γιατί με ραντεβού δεν θα πήγαιναν) γιατρών της παγκόσμιας επιτροπής ελέγχου ντόπινγκ.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του .Raδιο Κλειδαρότρυπα.

Στο αίμα των Ελλήνων αθλητών βρέθηκε μεγάλη ποσότητα από αρχαίο ελληνικό αθάνατο πνεύμα που σύμφωνα με πληροφορίες μεταλαμπάδευσε η φλόγα απο την πρόσφατη τελετή της Αρχαίας Ολυμπίας, πριν λίγες μέρες. Επίσης βρέθηκε ατόφιο ελληνικό φιλότιμο, ελληνικό αίμα σπάνιας κατηγορίας όχι ρέζους θετικό ή αρνητικό που χουν οι υπόλοιποι και τέτοιες σαχλαμάρες, μιλάμε για αίμα ελληνικό.. Βρέθηκε μπόλικο ντι ει νει (κατά το αγγλιστί DNA) γνωστής και πανάρχαιας άριας φυλής(ελληνικής).

Ο κατάλογος ολοκληρώνεται με μεγάλες ποσότητες απο: ελληνική ψυχή, ξανθιές τρίχες, γαλάζια μάτια και κάτι που έμοιαζε με την παναγιά της Τήνου, γιατί ως γνωστό ο πραγματικός Έλληνας κουβαλά την παναγιά βαθιά μέσα του και του δίνει και δύναμη.
Αυτά βρήκαν κυρίες και κύριοι στο ντόπινγκ κοντρόλ και βρήκαν ευκαιρία να μας πετάξουν έξω και από το Πεκίνο.

Ποιους εμάς που με τόσο κόπο οργανώσαμε ένα μοναδικό μηχανισμό λογοκρισίας και καταστολής οποιουδήποτε θα χαλούσε την πανέμορφη εικόνα των κινέζων φασιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: