Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Άσκηση των κατοχικών δυνάμεων του ισραήλ στην ελλάδα

Εδώ και αρκετά χρόνια σε μια μικρή γωνιά του πλανήτη γίνεται μια από τις μεγαλύτερες μαζικές δολοφονίες ανθρώπων που έχει δει η ιστορία αυτού του πλανήτη. Ένα πανίσχυρο κράτος, το ισραήλ, διαθέτει μια πανίσχυρη πολεμική μηχανή, με παράνομα πυρηνικά όπλα, με σχόλες βασανηστηρίων, κανονική "βιομηχανία", που δίνουν τα φώτα τους παντού στον κοσμο, με χιλιάδες πολιτικούς κρατούμενους ακόμη και μικρά παιδιά, με μια οικονομία που στηρίζεται σε πολυεθνικές επιχειρήσεις που αναπτύσσονται παντού στον κόσμο, με μυστικές υπηρεσίες φυτεμένες να ασκούν εξουσία και τρομοκρατία σε όλα τα μεγάλη κράτη παντού στον κόσμο.
Απέναντί τους ένας λαός και όχι κράτος, αυτός των Παλαιστινίων. Ένας λαός που μετρά χιλιάδες δολοφονημένους από το ναζιστικό στρατό του ισραήλ, μια ιστορία αυτή των Παλαιστινίων που έχει γράψει τις μεγαλύτερες σφαγές απλών ανθρώπων από τα ναζιστές δολοφόνους του ισραήλ.

Πριν λίγες μέρες έγινε στην Ελλάδα μια πολεμική άσκηση, την ευθύνη της οποίας είχαν τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής των ισραηλινών. Το γεγονός αρχικά αποκρύφτηκε αλλά στη συνέχεια έγινε γνωστό. Τα κατοχικά στρατεύματα των ναζιστών του ισραήλ είχαν πραγματοποίηση στρατιωτική άσκηση κατά πάσα πιθανότητα για σχεδιασμό επίθεσης από αέρος. Οι ελληνικές αρχές συμμετείχαν και στήριξαν την συγκεκριμένη άσκηση παρέχοντας κάθε μέσο. Η συγκεκριμένη άσκηση είναι συνέχεια πολιτικών στήριξης σε καθεστώτα και μυστικές υπηρεσίες (που σαφώς προετοίμασαν και εκτέλεσαν την άσκηση) που προσκρούουν στις ευαισθησίες και "συμμαχίες" και του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός ποτέ μα ποτέ δεν έδειξε την παραμικρή συμπάθεια στους ναζιστές του ισραήλ για το ζήτημα των Παλαιστινίων, επίσης οι Παλαιστίνιοι που ζουν στην Ελλάδα είναι από τους "ξένους" που υιοθετούνται πολύ εύκολα και γρήγορα από το σύνολο της ελληνικης κοινωνίας, εκτός αυτού εδώ και χρόνια έχει οικοδομηθεί και μία σαφέστατη στήριξη του παλαιστινιακού αγώνα κατά της ισραηλινής κατοχής και την ναζιστικών θηριωδών των ισραηλινών απέναντι στους Παλαιστινίους.

Πολιτικοί όπως ο giorgakis και η μπακογιάννη είναι ξεχωριστά σύμβολα μιας πολιτικής που βρίσκεται στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του ελληνικού λαού. Κάνουν ότι είναι δυνατόν και σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο για τη στήριξη των ναζιστικών κατοχικών ισραηλινών δυνάμεων με την αρωγή πάντα ίσως και υπό τις εντολές, και της αμερικάνικης πρεσβείας που σαφώς και τους υποστηρίζει. Η άσκηση των κατοχικών δυνάμεων των ναζί ισραηλινών έγινε σε πλήρη συνεργασία και με το υπουργείο εξωτερικών αλλά και άμυνας, φυσικά δεν συζητάμε για κάποιου είδους παρέμβαση που θα απαγόρευε όπως έπρεπε να κάνει αυτή την δολοφονική πρόζα των ναζί ισραηλινών.
Εκτός αυτού τις τελευταίες μέρες έγινε στην Αθήνα η συνάντηση της σοσιαλιστικούς διεθνούς αυτού του κακέκτυπου σοσιαλισμού που μόνο ως πλάκα μπορεί να ακούγεται. Σε αυτή τη συνάντηση καλεσμένος ήταν και ο Αμπάς, ο Παλαιστίνιος σκιώδης πρωθυπουργός της παλαιστινιακής αρχής που έχει ταχθεί σταθερά συνεργαζόμενος με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Οι μάγκες δεν έκαναν ούτε μία δήλωση καταδίκης της συγκεκριμένης άσκησης, λες και είναι μικρό πράγμα να προετοιμάζεις τις κατοχικές σου ορδές για νέες σφαγές. Η περίπτωση του Αμπάς δεν είναι μοναδική υπήρξαν και άλλοι στο παρελθόν και σίγουρα θα υπάρξουν και στο μέλλον. Ένα όνομα του ταιριάζει όπως και στους δικούς μας νενέκους, Κουίσλιγκ


Κουίσλιγκ

Διορισμένος πρωθυπουργός στη Νορβηγία από τους Ναζί Γερμανούς κατά τη διάρκεια της κατοχής.Το όνομα του κοσμεί διάφορα κούτελα και καλά κάνει. Το όνομα αυτό έχει στολίσει τις μίζερες και φοβισμένες ζωές πολλών πολιτικών από τότε. Όταν ο φόβος φωλιάζει στα ανδρείκελα της εξουσίας τόσο απομακρύνονται από τους λαούς τους και τελικά τους προδίδουν. Ο ρόλος αυτός αντί να ποδοπατηθεί τον βλέπουμε σήμερα να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ανάμεσα στα τσόλια της εξουσίας.

Αξίζει να διαβάσετε την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη ενός συλλόγου που στηρίζει τον παλαιστινιακό αγώνα και την ΙΝΤΥΦΑΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: