Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Να κηρυχθούν εκτός νόμου τα δύο μεγάλα κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η μεγαλύτερη αλητεία όλων των εποχών που αποκάλήφθηκε από την ίδια την εξέλιξη της, της απίστευτης σε έκταση διαφθοράς ενός ολόκληρου συστήματος.
Η χαβούζα της δικαιοσύνης σε απόλυτη συνεργασία και εξάρτηση από τους διεφθαρμένους κοινοβουλευτικούς πολιτικούς καθώς και τους διεφθαρμένους υπαλλήλους του δημοσίου που χρόνια τώρα τοποθετούνται σε καίριες θέσεις απο τα δύο μεγάλα κόμματα, όλα αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία ενός συγκεκριμένου διεφθαρμένου συστήματος, κράτους και κεφαλαίου.

Η πλήρη κάλυψη της υπόθεσης και όλων των εμπλεκομένων από τα ανδρείκελα της δικαιοσύνης είναι πλέον γεγονός. Ο ελληνικός λαός αρνείται για άλλη μια φορά να τους κρεμάσει ανάποδα, μένει αποκοιμισμένος μπροστά στην TV και περιμένει να δεί το τέλος του κάπου μετά τις διαφημήσεις.

Τσουκάτοι, μητσοτακαίοι, όλα τα αστικά κόμματα μικρά και μεγάλα, «λειτουργοί» της δικαιοσύνης, εφοριακοί, υπάλληλοι κρατικών δημόσιων υπηρεσιών όπως του ΟΤΕ, του ΟΣΕκλπ, μπάτσοι οδηγοί πολιτικών, όλοι χωμένοι μέχρι τα μπούνια στην απίστευτη αλλά απαραίτητη, για το σύστημα, διαφθορά.
Βλάκες πολιτικοί αλλά ικανά κλεφτρόνια και λωποδύτες, ενός λαού που αντιμετωπίζει την πραγματικότητα με την κουλτούρα του "ραγιά", απέναντι στα τρωκτικά που κατακλέβουν κάθε μέρα, κάθε ώρα και στιγμή τον πλούτο του.


Στη φωτογραφία μπορείτε να θαυμάσεται τον Χριστοφοράκο, την κόρη μητσοτάκη- χήρα μπακογιάννη-νύν κούβελου και φίλη της κοντολίζαss ραίς, τον τρυφερούλη φίλο του ζαχόπουλου(καραμανλή) καθώς και την γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ.
Η φωτογραφία είναι μετά το ξεσπασμα του σκανδάλου και κατά την επίσημη επίσκεψη της Μέρκελ στην ελλάδα, στη συγκεκριμένη εκδήλωση χορηγός ήταν η ...Siemmens


Άρθρα για διάβασμα

εφημερίδα Ποντίκι

εφημερίδα Κόντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: