Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Mεγάλη Δημοσκόπηση

από την SDiMGRiB για το
" Raδιο Κλειδαρότρυπα της Παρασκευής".




Η αφετηρία αυτής της νέας καλλιτεχνικής προβοκάτσιας είναι οι ντόπιοι εθνικοί και τοπικοί παράγοντες, πραγματικοί καταλύτες της καλλιτεχνικής μας διάρροιας.
Η αφοπλιστική καθημερινότητα που κάποιοι μας τη διαμορφώνουν με συνθήκες πραγματικής μαζικής ασυλοποίησης.
Βλέποντας αυτήν την ζοφερή κατάσταση ζητήσαμε να μας πει και σε μας τη γνώμη του ο κυρίαρχος Λαός όπως ακριβώς "τη λέει" στις καθημερινές δημοσκοπήσεις από τις οποίες το σύστημα αντλεί την απαραίτητη συναίνεση.
Όλες οι απαντήσεις είναι πραγματικές και τεκμηριωμένες επιστημονικά πολιτικά και... σατυρικά.

Σας καλούμε να την απολαύσετε ολόκληρη και μη χάσετε ούτε ένα κώμα.

Δημοσκόπηση.

Σε δημοσκόπηση της SDMJRB solution revolution, για λογαριασμό του "Raδιο Κλειδαρότρυπα της Παρασκευής", στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο Ολυμπιακός, με 28,8%, έναντι της Καλομοίρας με 23,7% και 17,9% του Συνασπισμού, 7% του ΚΚΕ και 4,7% της γνωστής χοιροτροφικής μονάδας που συμπληρώνει τα έδρανα του κυνοβουλίου.

Στην ερώτηση, αν θα θέλετε κυβέρνηση ισχυρής αυτοδυναμίας ή συνεργασίας, το 44% τάσσεται υπέρ της βασιλευομένης δημοκρατίας της δυναστείας των μητσοτακαίων και το 43,3% υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας των μπόμπολα, βαρδιλογιάννη και κόκκαλη.

Συνεχίζουμε:

Καταλληλότερος πρωθυπουργός στην κατηγορία κάτω του 1,50cm βρίσκεται σταθερά ο Σημίτης και όλο του το σκυλολόι.
Ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός στην κατηγορία Playstation 3 (ή PS3), προηγείται ο Κ. Καραμανλής με 36,6%, ενώ ο Giorgakis κυριαρχεί στην κατηγορία ποδηλάτου All-Mountain στο 17,2% .
Το ίδιο ποσοστό ο giorgakis το μοιράζεται με τον Πρόεδρο του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα που ξεχωρίζει στην κατηγορία «μεταξωτές κορδέλες και πράσινα άλογα» , πρόκειται για μια ισοψηφία που "μπορεί να ξαφνιάσει", σχολιάζει το Raδιο Κλειδαρότρυπα.
Η Αλέκα Παπαρήγα αγνοείτε από όλα τα πεδία, ενώ για τo Λαος τα ποσοστά του βγαίνουν σε τιμές αγοράς, τα εγχώρια έως και 6€ ενώ για τα εισαγωγής η τιμή ανά κιλό πέφτει αισθητά.

Στην ερώτηση για το ποιό Λαό θεωρείται ισάξιο να σας αντικαταστήσει κατά την διάρκεια των εκλογών, η απάντηση είναι θανατηφόρα, πρώτος λαός με 53% αναδείχθηκαν οι Παπούα από την Ωκεανία και στη δεύτερη θέση με 33,383% οι ψηφοφόροι του Τζωρτζ Μπούς τζούνιορ.

Στην ερώτηση κρίσης, ποιος θα θέλετε να τεθεί επικεφαλής της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, σημειώθηκαν δυσάρεστα επεισόδια ανάμεσα στον τριανταφυλόπουλο και στον αναστασιάδη που συνεχίζονται ακόμη και αυτή την ώρα, τελικά την πρώτη θέση κατέλαβε ο ξάδερφος Λιάπης με ποσοστό 46% και δύο εισιτήρια για αγώνα παλαίμαχων, ανάμεσα σε λαμόγια του κυνοβουλίου με λαμόγια της δικαιοσύνης που θα γίνει σε γήπεδο 5Χ5 σε προαύλιο χώρο σε κεντρικό κτήριο της siemens.


Σε Τοπικό επίπεδο

Στην ερώτηση. Ποιοί θα πηγαίνουν τα σκουπίδια στο νέο ΧΥΤΑ οι πολίτες απάντησαν κατά 30% με την ACS, κατά 33% να το αναλάβουν οι αντιδημαρχαίοι εναλλάξ και κατά 13% ο δήμαρχος στα ρεπά του.

Στην ερώτηση, που προτείνεται να γίνει το νέο ανάκτορο της Νομαρχίας μετά το φιάσκο με το ξένο οικόπεδο, οι απαντήσεις ήταν: σε ποσοστό 36, 456% οι ερωτησάμενοι απάντησαν να κατεδαφιστεί ο άγιος Δημήτριος και να απελευθερωθεί το εκεί οικόπεδο στο κέντρο της πόλης. Επίσης σε ποσοστό 62,1% υπέδειξαν ως λύση τον σκουπιδότοπο της Περάνθης που πλέον μένει "αναξιοποίητος" να χαζευει τον σύγχρονο πολιτισμό.

ΥΓ: Στη περίπτωση που επιλεγόταν ο σκουπιδότοπος της Περάνθης για το νέο οικόπεδο της νομαρχίας η μόνη ένστασή μας θα είχε να κάνει με τη μη αποκατάσταση του τοπίου όπως υπάρχει υποχρέωση να γίνει αλλά αν είναι να πάει εκεί άλλο ένα κτήριο της εξουσίας εμείς θα κάνουμε πίσω έστω και αν συνεχιστει η ίδια κατάσταση.

Στην Παράσταση νίκης.

Και στην ερώτηση ποιόν θεωρείτε ικανότερο για δήμαρχο, για δημοτικούς σύμβουλους και αντιπολίτευση στο Δήμο η απάντηση πραγματικά μας τρόμαξε.
Σε ποσοστό 97,43% ο ερωτησάμενος Λαός μας υπέδειξε ως ικανότερο όλων τον Τουίτυ.


Ικανότερο για δήμαρχο, για δημοτικό σύμβουλο για αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: