Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Κυρίες και Κύριοι την προσοχή σας, ανάμεσα σας ο Κώστας Μητσοτάκης.

Την Ήπειρο της Γεύσης (αυτό είναι απ΄αλλού απαλοτροιωμένου, ούτε πολυταιριάζει αλλά μ΄αρεσε και λέω να τ΄αφησω.) την Ήπειρο της Γεύσης λοιπόν επισκέφθηκε μια εμβληματική πρωσωπικότητα που φιγουράρει επάξια στις πιο μαύρες σελίδες της νεότερης ιστορίαs.

Ντελίριο. Κόκκινος συναγερμός, κατάσταση εκτάκτου ανάγκης παντού σε υπηρεσίες, φράγματα, μετερεωλογικούς σταθμούς, στα σεισμολογικά κέντρα του βαρώτσου πήρε στην κυριολεξία ο κόλος τους φωτιά, να μελετήσουν τα αλυσιδωτά φαινόμενα. Οι μπάτσοι τρέχουν να κρυφτούν, κλείνουν τα τηλέφωνα, ξεφουσκώνουν τα λάστιχα, πέταξαν από τον τρίτο όροφο το βιβλίο συμβάντων που γλίτωσε σαν από θαύμα με μικρές κακώσεις στις μέσες σελίδες.

Η είδηση είναι σοβαρή και αξιόπιστη. Ο Μητσοτάκαρος στα Ιωάννινα. Τον συνοδεύει ο κυνικός δήμαρχος ιωαννινων χωρίς τον πανοζάχο(συγνώμη για το σεξιστικό του πράγματος) ενώ ανάμεσα τους εθεάθησαν και δημοσιογράφοι σε άσχημη κατάσταση.
Υπάρχουν πληροφορίες ότι μόλις έγινε γνωστή η άφιξη του Μητσοτάκαρου στα ιωάννινα όλα τα μουσεία έκλεισαν τις πόρτες τους εγκλωβίζοντας όλους τους επισκέπτες, όπου τους έκαναν αυστηρό σωματικό έλεγχο. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν τους έχουν αφήσει να φύγουν.
Ο Βρέλης κλειδαμπαρώθηκε μαζί με όλα του τα κέρινα ομοιώματα στο "Κρυφό Σχολειό" και αρνήτε έως κα τώρα να ξεμιτήσει. Είναι βέβαιο πως στην αρχαιολογική συλλογή του Μητσοτάκη δεν συμπεριλαμβάνονται κέρινα ομοιώματα. Τον έλουσε κρύος ιδρώτας τον Βρελη ειδικά όταν του επισημάνθηκε ότι ο Μητσοτάκης είναι λάτρης της δουλειάς του.

Το νησάκι μετακινήθηκε δυο μέτρα παραπέρα και οι ειδικοί αρνούνται να κατατάξουν το φαινόμενο στα φοβικά σύνδρομα που προκαλεί στη φύση ο Μητσοτακαρος. Η στάθμη της Λίμνης έπεσε 3(ολογράφως, τρία) μέτρα αποκαλύπτοντας βρακί που οι ειδικοί αποδίδουν στα "μέτρα" της Κυρά Φροσηνης.
Τα έργα στην εγναντία σταμάτησαν και λέγεται ότι θα ξεκινήσουν πάλι... σε επτά χρόνια.
Στη Μητρόπολη εψάλει εσπερινός στις 11 το πρωί ενώ καθ όλη τη διάρκεια του, η εικόνα του αγίου Δημητρίου δάκρυζε ενώ αυτή της αγίας Ελένης προσπαθούσε να συνεφέρει την αγία Αικατερίνη που κλαψομουρμούριζε διαρκώς, έχοντας πάθει πραγματικό σοκ(απο την πλευρα μας συστήθηκαν βαθιές ανάσες και καυτό μπάνιο ανά διαστήματα).

Αναπάντητα μένουν τα ερωτηματικά αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας δλδ της επίσκεψης του Μητσοτάκαρου στα ιωαννινα, ενώ αναμένεται από στιγμή σε στιγμή προκήρυξη από την τοπική οργάνωση της ΝΔ που να εξηγεί έστω και στο ελάχιστο τα αίτια αυτής της άνανδρης και αναίτιας απειλής και επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: