Σάββατο 4 Απριλίου 2009

"Αναφέρθηκαν" οι ντόπιοι νενέκοι στον νέο αρχηγό των ΗΠΑ.




Μεγάλη μέρα για την ελληνική πολιτική σκηνή.
Σημαντικότατη εκδήλωση έλαβε χώρα εκεί σε ένα διαλειματάκι, στo Στρασβούργο.
Μία εκδήλωση, δείγμα της μεγάλης και διαρκής ευτέλειας και υποτέλειας των ντόπιων νενέκων στην ποδιά των ΗΠΑ.
Η διαδικασία της "αναφοράς" είναι τυπική εκδήλωση για όλες τις ηγεσίες τριτοκοσμικών χωρών που ελέγχουν οι ΗΠΑ όπως: η Ελλάδα, η δοτή κυβέρνηση τou αφγανιστάν, του ιράκ, του Κοσόβου κλπ.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε ώστε να γίνει και η τυπική αναφορά των ντόπιων νενέκων στους Αμερικανούς άρχοντες. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει εκτός των άλλων και την παραδοσιακή της συνέχεια από τα χρόνια της τουρκοκρατίας. Τότε οι έλληνες κοτζαμπάσηδες "αναφέρονταν" στον Σουλτάνο και θεωρούσαν όπως και σήμερα, μέγιστη τιμή να υποκλιθούν μπροστά του, να του φιλήσουν το χέρι, να του ζητήσουν κάτι, ώστε να αποδείξουν την ανωτερότητα του άρχοντα αλλά και τη δική τους θέση.
Όλα αυτά είναι σεβάσμια επεισόδια που διακωμωδούν με τον καλύτερο τρόπο το σύγχρονο και μη - περήφανο και ατσαλάκωτο- ελληνικό έθνος.

Όπως γίνετε πάντα όταν εκλέγεται νέος αμερικάνος αρχηγός έτσι και σήμερα "αναφέρθηκε" ο ντόπιος διοικητής των αμερικανων στην ελλάδα, ο κωστάκης, στον νέο αμερικάνο αρχηγό , τον Ομπάμα..

Η συνάντηση ήταν πολύ καλή και εκτυλίχθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.
Από το επιτόπιο ρεπορτάζ έχουμε δύο ειδήσεις.
Η μία έχει να κάνει με την παρατήρηση που έκανε ο αρχηγός της φυλής στον ντόπιο υφιστάμενο του, τον κωστακη. Η παρατήρηση έγινε όταν ο αρχηγός ο Ομπάμα είδε κάτι στο κατακόκκινο χαλί. Λάτρης της καθαριότητας και της τάξης ο Ομπάμα έδειξε στον νεαρό κωστάκη τον λακέ και εκείνος χωρίς δεύτερη κουβέντα έπεσε στα τέσσερα και καθάρισε το κατακόκκινο χαλί , δέχοντας τα ενθουσιώδη συγχαρητήρια του Ομπάμα.

Η δεύτερη είδηση ήταν από τον κωστακη προς τον αρχηγό του όταν του εκμυστηρεύτηκε αυτό που ξέρει και όλη η Ελλάδα. «Αφεντικό είμαι κουρασμένος». Ο Ομπάμα τον χαϊδεψε στα αυτιά(όπως ο σούριζα τους κουκουλοφόρους) και του ανέφερε όπως ο πατέρας στο γιό ότι οι εποχές είναι δύσκολες και πως θα κάνει και σε αυτόν ότι προβλέπεται για όλους τους υπαλλήλους του.

Το μαγνητοσκοπημένο βίντεο με την συνάντηση, το οποίο επιμελήθηκαν οι υπεύθυνοι των υπηρεσιών των ΗΠΑ, διανεμήθηκε σε όλα τα ελληνικά τηλεοπτικά ΜΜΕ που έχουν σταθερή συνεργασία με την αμερικάνικη πρεσβεία.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ξεχωριστό υλικό πήραν οι παπαχxελάς,τελλλουγλου, τριανταφυλλλόπουλος, το Βήmα κλπ.
Επίσης σύμφωνα με επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Ομπαμα έδωσε γράμμα στον κωστακη να το δώσει στον giorgakis. Γράμμα που περιέγραφε την εσωτερική αξιολόγηση του giorgakis για τον μηνά Μάρτιο καθώς και τα μπόνους που έχουν λαμβάνουν.

Τη συνάντηση-εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε και από τα τηλεοπτικά ΜΜΕ της αμερικάνικης πρεσβείας στην Ελλάδα με τίτλο «Εξαιρετικές οι σχέσεις ΗΠΑ-ελλάδας».
.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια: