Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009

Αντίσταση στα σχέδια για αυτοκινητόδρομο εντός του εθνικού πάρκου του Αμβρακικού.

.Η πολιτική συναίνεση Δεξιών και Αριστερών μαζί με τους σχεδιασμούς των εργολάβων αποφάσισαν από κοινού την καταστροφική εκμετάλλευση του Λόφου της Περάνθης.
(Ανακοίνωση της Ανοιχτής συνέλευσης Εργατών-Φοιτητών-Ανέργων)


Πριν λίγες μέρες τα τοπικά σχήματα εξουσίας στην Άρτα αποφάσισαν από κοινού, με μία ομόφωνη απόφαση στο δημαρχείο και σε απόλυτη σύμπνοια με τους τοπικούς εργολάβους και συνολικά τους ντόπιους μηχανισμούς του κεφαλαίου, να επενδύσουν το επιχειρηματικό τους ενδιαφέρον στο Λόφο της Περάνθης.

Αποφάσισαν ομόφωνα έναν νέο αυτοκινητόδρομο που θα κατασκευαστεί μέσα στο εθνικό πάρκο του Αμβρακικού και πάνω στην κορυφογραμμή του Λόφου της Περάνθης.

Ο δρόμος θα συνδέει ένα προάστιο της Άρτας, την Λιμίνι, με την Άρτα από την κορυφή του λόφου της Περάνθης και μέσο του περαστικού πευκόφυτου δάσους της Άρτας.

Η καταστροφή είναι τεράστια.

Η καταστροφή είναι ανάλογη των κερδών τους. Όσο μεγαλύτερη η σχεδιαζόμενη παρέμβαση – καταστροφή, τόσο μεγαλύτερα τα κέρδη τους.

Έχει ήδη σχεδιαστεί η ιδιωτικοποίηση έργων που ΘΑ γίνουν στο λόφο και τους είναι αναγκαίος ο νέος αυτοκινητόδρομος.

Η Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζομένων –Φοιτητών – Ανέργων θα βρεθεί απέναντι στο πολιτικό τους μέτωπο.Θεωρούμε ότι οι ανάγκες του συστήματος και των μηχανισμών(κράτους και κεφαλαίου), είναι ενάντια στις ανάγκες των λαών και των πολιτών.Όλα συνεχίζονται….Ενημέρωση-αναδημοσίευση και απο το

epirusgate

Σχεδιάζουν αυτοκινητόδρομο μέσα στο εθνικό πάρκο του Αμβρακικού!

kai

Το δημοτικό συμβούλιο Άρτας ψήφισε ομόφωνα υπέρ του αυτοκινητόδρομου στον Αμβρακικό Κόλπο!

2 σχόλια:

ange-ta είπε...

τώρα έχουν άλλο πρόβλημα οι "αριστεροί"
Ο Σολωμός τι ενοούσε όταν έγραφε
με τη βία μετράει τη γη!

ange-ta είπε...

ενώ σήμερα μετράμε τη γη και σκεφτόμαστε πόσο πάει το μπετόν