Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Κυριακάτικη σιέστα με ειδήσεις που ξεκουράζουν και απαλύνουν την ένταση και το βάσανο της πεζής καθημερινότητας. .








Λίγες ώρες πριν την ψήφιση του νέου νόμου για την ενδυνάμωση της κρατικής καταστολής και ένα νέο επεισόδιο αναφέρετε στα ταμπλοίντ των μεγάλων ειδησεογραφικών σελίδων.

Συνελήφθει πράκτορας-δημόσιος λειτουργός να παρακολουθεί το μέγαρο που στεγάζει το Στολίδι της ελληνικής δημοκρατίας.

Η "ελευρεροτυπία" το έχει με τον εξής τίτλο :Σκιές γύρω απ' το προεδρικό μέγαρο

Ο πράκτορας δημόσιος λειτουργός ως άλλος ταρζάν ήταν κρυμμένος ανάμεσα στα δέντρα απέναντι από το προεδρικό μέγαρο και παρακολουθούσε το σπίτι του Παπούλια, χρησιμοποιώντας ή καλύτερα έχοντας στην κατοχή του, υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός είναι το γνωστό βαλιτσάκι του επίσης γνωστού πράκτορα, του Τζέιμς Μπόντ και είναι σε σχήμα βαλίτσας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον σπουδαίο πράκτορα, νεαρής ηλικίας, τον έπιασαν αστυνομικοί, ίσως του Ηθών, ίσως λέμε και τον οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα μαζί με άλλους Πακιστανούς, αναρχικούς, κάτι τραβεστί ότι τέλος πάντων έχει μία καθημερινή βραδιά.
Τον υπέρ πράκτορα τον οποίο τα ξεφτέρια τον έγραψαν και στο βιβλίο συμβάντων, τον παρέλαβαν άλλοι συνάδελφοι του από την υπηρεσία(ξέρετε ποια υπηρεσία) για τα περεταίρω.
Ο πράκτορας από την αρχή προξένησε τον ενδιαφέρον όλων των αστυνομικών που δεν ήξεραν πως ακριβώς είναι ένας κυπατζής. Έτσι του έκαναν ανάκριση και όπως βλέπουμε και στον σύγχρονο σινεμα ο πράκτορας δεν έβγαλε μιλιά.
Αμ δεν είναι έτσι. Τα είπε όλα ο μπαγάσας.
Ο νεαρός πράκτορας τους είπε που πήγε , με ποιους πήγε, τι κόμμα ψηφίζει, σε ποια κυπαντζίδικη ομάδα είναι και πόσοι είναι. Σύμφωνα με ψευδείς πληροφορίες του .Raδιο κλειδαρότρυπα , για να τα λέμε και όλα, αρνήθηκε παρ όλη την πίεση να αποκαλύψει πόσα κιλά ήταν το αρνί του Πάσχα που έψησε στο χωριό.
Η Ελευθεροτυπία αναφέρει στο άρθρο της όλες τις πτυχές της ανάκρισης αλλά και της στάσης που κράτησε ο νεαρός υπερπράκτορας.

Η συγκεκριμένη κυπαντζίδικη ομάδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει κύρια απασχόληση τους την παρακολούθηση του αντιεξουσιαστικού χώρου. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί άλλωστε και η παρακολούθηση του Παπούλια... το στολίδι της δημοκρατίας, ο οποίος είναι πασίγνωστο στους αρμόδιους κύκλους ότι συμμετέχει σε εκδηλώσεις αντιεξουσιαστών. Ήταν απο μικρός ζωηρός ο πρόεδρος.

Όλα αυτά όμως είναι αστειότητες, η ομάδα του .Raδιο κλειδαρότρυπα μετά από ένα ολονύχτιο, είναι σε θέση να σας μεταφέρει τις πραγματικές διαστάσεις αυτού του σκανδάλου. Ψευδώς, είναι η αλήθεια, σας ενημερώνουμε ότι ο υπερπράκτορας ήταν εκεί για να παρακολουθεί ο ίδιος και να ενημερώσει αρμοδίως και υπηρεσιακός τρεις πληροφορίες που είχαν φθάσει στα γραφεία των ντόπιων Θου-Βου. Πληροφορίες που έπρεπε για λόγους εθνικής και κυρίως υψίστης κρατικής ασφάλειας να επιβεβαιωθούν ή όχι.
Ο πράκτορας, υπέρ πράκτορας σύμφωνα με το ανυπόστατο ρεπορτάζ παρακολουθούσε το στολίδι της δημοκρατίας για να πάρει εμπιστευτικές και απόρρητες πληροφορίες για την Πίεση, το Ζάχαρο και την ...Ουρία του ...στολίδι της δημοκρατίας.

Όλα αυτά και πολλά άλλα από έναν ακόμη θεσμό του ελληνικού κράτους, αυτού του περήφανου και αθάνατου λαού που γέννησε την δημοκρατία την έστειλε, απο μικρή ηλικία, για υιοθεσία στον υπόλοιπο κόσμο και κράτησε το φασισμό χωρίς να απογαλακτιστεί ποτέ από αυτόν.

1 σχόλιο:

ange-ta είπε...

"την έστειλε, απο μικρή ηλικία, για υιοθεσία στον υπόλοιπο κόσμο"

ε, όχι και δημοκρατία στον υπόλοιπο κόσμο. Ποιος την έχει η Ομπαμία? η Μερκελία? η Βροουνία? η Σαρκοζία? κλπ. κλπ. κλπ.