Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Αστυνομικό δελτίο της Μεγάλης Πέμπτης


Σύμφωνα με πληροφορίες με απόφαση του αρχηγού των ταγμάτων ασφαλείας ολοκληρώθηκε η Σταύρωση περίεργου Ατόμου που αρέσκονταν να κυκλοφορεί με κουκούλα και βαριά γενειοφόρος.
Οι δικαστικές αρχές είχαν αμφισβητήσει, όχι έντονα είναι η αλήθεια, τους ισχυρισμούς των ταγμάτων ασφαλείας. Αλλά τα τάγματα ασφαλείας μαζί με πλήθος φιλήσυχων ανθρώπων αποφάσισαν σε μαζικότατη συγκέντρωση, την Σταύρωση αυτού του περιέργου Πλάσματος, που δεν τον έλεγες και άνθρωπο.

Ανάμεσα στις κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν η διαρκής και σχεδόν πεισματική άρνηση της εξουσίας καθώς και η άμεση απειλή και καταδίκη των σημερινών δομών και ανθρώπων της εξουσίας.
Εκτός από κουκούλα και μούσια, δείγμα ότι ήταν και άπλυτος(κατά το αναρχοάπλυτος), συγκέντρωνε δίπλα του παράξενα πλήθη που όλοι μαζί έλεγαν κάτι περίεργα και στρέφονταν κατά της διαφθοράς(ηθικής και πολιτικής, βλέπε πλούτος) και της εξουσίας.

Την εκτέλεση της απόφασης ανέλαβαν τα πιο επίλεκτα κατασταλτικά τμήματα της εξουσίας κάτω από τους έντονους επευφημισμούς των φιλήσυχων ανθρώπων. Αυτοί οι επευφεμισμοί συνόδευσαν τον Κατηγορούμενο στο τόπο εκτέλεσης της ποινής του. Πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της διαδρομής, άνθρωποι των ταγμάτων ασφαλείας μαστίγωναν τον Κατηγορούμενο ενθαρρύνοντας τις ζητωκραυγές του πλήθους ακόμη περισσότερο.
Να τονίσουμε εδώ πώς της εκτέλεσης του Νεαρού είχε προηγηθεί δημόσιος βασανισμός προς γνώσι και συμμόρφωσαν όσον απειλούν την καθεστυκία τάξη και εφαρμογή των νόμων.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιτράπηκε από τα τάγματα ασφαλείας, ακόμη και μετά το πέρας της εκτέλεσης της ποινής, η επαφή του Κατηγορουμένου, δεν τον έλεγες και νεκρό, με τους δικούς του ανθρώπους.

Δηλώσεις των επωνύμων.


Ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε να διασώσουμε ότι πιο πολυτιμότερο έχομε: την ασφάλεια μας, ένα αέναο αίτημα της κοινωνίας των φιλήσυχων πολιτών, έστω και αν ο αγωνας για ασφάλεια απολέσει και κάποια δικαιώματα.

Επίσης δήλωσε :

"Αντίληψη μας είναι ότι το εγχείρημα δεν θα μπορούσε να πετύχει, χωρίς συμμετοχή εκ των έσω. Αποφασίσαμε να λάβουμε τα εξής μέτρα:

1ον Ειδική νομοθετική ρύθμιση για την κατάργηση ανωνυμίας του κατόχου καρτοκινητών τηλεφώνων.
2ον Ποινικοποίηση της κουκούλας και κάθε άλλου μέσου που αμποδίζει την αναγνώριση των προσωπικών χαρακτηριστικών(πχ μούσια).
3ον Αλλαγή στον τρόπο πρόσληψης, για το προσωπικό των κλάδων φύλαξης, βασανισμού και διάλυσης συγκεντρώσεων(θα προτιμώνται οι καραφλοί).
4ον Δημιουργία συνεχούς κύκλου εκπαίδευσης και ασκήσεων των υπαλλήλων και των εξωτερικών φρουρών.
5ον Απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων.
6ον Ταχεία αποπεράτωση των τριών νέων φυλακών.
7ον Πρόσληψη Συμβούλου Ασφαλείας, με διεθνή διαγωνισμό.
8ον Πιο σκληρό και βαρύ σταυρό, η τελευταία ανάβαση έγινε με ιδιαίτερα ξεκούραστο τρόπο, στόχος μας είναι η τιμωρία να έχει έντονο το στοιχείο της αποτροπής για άλλους επίδοξους κουκουλοφόρους.
9ον κλπ κλπ κλπ "

Η αποκαθήλωση του Κατηγορουμένου έγινε αργά σήμερα το πρωί.

1 σχόλιο:

ange-ta είπε...

κάτι μου λέει ότι αυτό το τρία στην πρόταση

"Απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων."

θα μειωθεί στο απολύτως απαραίτητο δύο, έως να επικρατήσει η κλωνοποίηση, οπότε θα γίνει ένα.

Καλή Ανάσταση ή καλή Αναστάτωση που λέει το δικό μου εταιρον ημισυ.