Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Μπλεξίματα με τις μοιρασιές στο λημέρι του ελληνικού κυνοβουλίου.

Υποθεση πρώην υπουργού που κατηγορήτε ότι τα πήρε απο εφοπληστή.

Άσχημα μπλεξίματα έχει η παρέα του κυνοβουλίου.
Η άνοδος της εγκληματικότητας σκαρφάλωσε πρώτα και κύρια στα έδρανα, στο λημέρι του ελληνικού κυνοβουλίου.
Πρώην υπουργός, υφυπουργός δεν έχει σημασία κατηγορείτε ότι ζήτησε μίζες από εφοπλιστή για να του κανονίσει τα δρομολόγια των πλοίων.
Κάπου χάλασε η δουλειά και ο εφοπλιστής εξέθεσε στα μάτια της αθώας και αμόλυντης κοινής γνώμης τα τεκτενόμενα. Η κοινή γνώμη με τη σειρά της έπεσε από τα σύννεφα καθώς δεν περίμενε ότι συμβαίνουν τέτοια πράματα μέσα στο κυνοβούλιο.
Από τα σύννεφα έπεσαν και οι συνάδελφοι του πρώην υπουργού που με πολύ μεγάλη δυσκολία ψήφισαν να πάει τελικά η υπόθεση στην δικαιοσύνη. Δηλαδή δεν ψηφίσαν ακριβώς να πάει μέσα, αλλά να πάει, έτσι τυπικά, σε μία προανακριτική επιτροπή που πάνε όλες οι λαμογιές των καθωσπρέπει υπουργών, βουλευτών κλπ ξέρετε εσείς.

Ο καραμανλής με τη σειρά του, αφού έπεσε από το τραπέζι όταν έμαθε τα νέα μετά συμπεριφέρθηκε ως ενήλικας και αντιμετώπισε τα πράματα ώριμα. Αναλόγως με την εξέλιξη του ζητήματος ή θα οδηγήσει τη χώρα(την αθάνατη και περήφανη Ελλάδα) σε εκλογές και αυτός θα πάει διακοπές ή θα απολύσει τον Παυλιδη και θα μείνει με τον κουκοδήμο να συμπληρώνει τους 151. Βέβαια τέτοιους είδους δημοκρατίες σαν της ελλαδας όταν δεν τους φθάνουν οι βουλευτές συμπληρώνουν από τις διμοιρίες των ΜΑΤ αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα.

Αυτά διεξάγονται στο λημέρι της βουλής και δικαίως όλοι ανησυχούν πλέον για τη ραγδαία άνοδο της εγκληματικότητας και της ξετσιπωσιάς.
Το .Raδιο κλειδαρότρυπα επιμένοντας στην σωστή διαχείριση της ενημέρωσης βγήκε στους δρόμους και έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ για το πώς ανησυχούν οι πολίτες από την τεράστια άνοδο της εγκληματικής συμπεριφοράς που σημειώνεται στο κυνοβούλιου. Τον πρώτο κύριο που συναντήσαμε και του θέσαμε το ερώτημα πώς αισθάνεται με τέτοιους κλεφταράδες να τον διοικούν από όλα τα πόστα η απάντηση ήταν η εξής.
Νιώθουμε μεγάλη ανασφάλεια, όλοι αυτοί οι εγκληματίες τα χουν βρει με τη δικαιοσύνη και μας κατακλέβουν, όλοι μαζί, μπροστά στα μάτια μας. Νιώθουμε ανασφάλιστοι Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας.
Αυτό μας είπε ο απλός και αθώος πολίτης που βλέπει κάθε μέρα να του κατακλέβουν το εισόδημα όλοι αυτοί οι γραβατωμένοι του κοινοβουλίου και δεν μπορεί να κάνει τίποτε.

Να σημειώσουμε εδώ πως αν προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές τα αδικήματα του πρώην υπουργού παραγράφονται καθώς μπαίνει σε εφαρμογή νομός του ΠΑΣΟΚ περί ευθύνης υπουργών. Μιλάμε οι ΠΑΣΟΚοι ήταν πολύ μπροστά στις λαμογιές, έβλεπαν στο μέλλον, κάτι που και σήμερα τους επιτρέπει να διαπρέπουν σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: