Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Να φέρουμε μέρες του Μαγιού μέσα στο χειμώνα τους


To Κράτος επιτίθεται στην κοινωνία.
Εδώ και μέρες οργανώνει κάθε αντιδραστικό, αντικοινωνικό μηχανισμό για να μπορέσει να στηρίξει τα νέα προγράμματα διεύρυνσης της φτώχειας. Με προεξέχοντα τα ΜΜΕ, την αστυνομία και τους εισαγγελείς, όλους αυτούς τους μικρούς ήρωες της θεσμικής διαφθοράς, επιτίθεται στους αγωνιστές των εργασιακών χώρων.

Σήμερα ένα κίτρινο συνδικάτο όπως αυτό των συμβασιούχων των ΟΤΑ απομακρύνθηκε από την απεργία και αποφάσισε να μετατραπεί σε απεργοσπαστικό μηχανισμό. Οι δίμηνες συμβάσεις των υπαλλήλων των δήμων, μαζί με τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας και την αφόρητη πίεση που έχουν από αυτούς που τους έβαλαν για δουλειά τους σπρώχνουν στην εσχάτη προδοσία.

Τις τελευταίες ώρες στις χωματερές(παράνομες κατά βάση) κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα (αθήνα-λιόσια) βρίσκονται απεργοσπάστες, εισαγγελείς, δεκάδες κιλά αστυνομικών και βέβαια τα τσιράκια των ΜΜΕ. Όλοι να επιτεθούν στους απεργούς, όλοι τους να επιτεθούν στην κοινωνία που πρέπει, σήμερα, να αντισταθεί.

Ένας άλλος εισαγγελέας βγάζει απόφαση για τους απεργούς της ΔΕΗ μέσα στο σαββατοκύριακο, απίστευτη ταχύτητα για εισαγγελείς που έκαναν μήνες να μεταφράσουν στα ελληνικά από τα γερμανικά έγγραφα σχετικά με τις μίζες της Ζίμενς. Ο κόλος της δικαιοσύνης τους έχει πάρει φωτιά, οι αντιστάσεις από πολλά κοινωνικά μέτωπα τους τρομοκρατούν, η βιομηχανία των μηνύσεων καθώς και τα τακτοποιημένα ΜΜΕ με τους φασίστες δημοσιογράφους δεν μπορούν να στηρίξουν τα επικείμενα νομοθετικά εκτρώματα που ΜΟΝΟ φτώχεια θα φέρουν.


Αλληλεγγύη σε όλους τους Απεργούς

Στήριξη όλων των Απεργών με κάθε τρόπο.

Συμμετοχή στη Γενική Απεργία της 19ης Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: