Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Νέες διακρίσεις από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου και ζωηροί φόβοι για τη Δημοκρατία μας.

Ο ελληνικός αθλητισμός συνεχίζει να μην μας ξαφνιάζει.

Το παρακάτω κείμενο-σχόλιο αφορά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε και απ ότι φαίνεται συνεχίζει να σημειώνει, το ελληνικό αθλητικό στερέωμα, το αθλητικό πνεύμα, το ελληνικό ολυμπιακό ιδεώδες, οι ολυμπιονίκες, ο Κοκός και οι υπόλοιποι, κατά την Ολυμπιάδα του Πεκίνου.
Η τεράστια επιτυχία της συμμετοχής μας σε όλο αυτό το ολυμπιακό τσίρκο των μεταλλαγμένων συνεχίζει να μας φέρνει επιτυχίες και διακρίσεις.
Έτσι κάμποσους μήνες μετά τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου και αφού οι έλληνες παράγοντες και αθλητές καβαλημένοι στο αθλητικό πνεύμα, το ιδεώδες και τα λοιπά χαζά, έχουν αφήσει άφωνη όλη την επιστημονική παγκόσμια κοινότητα που ψάχνει να βρει τρόπους ανίχνευσης των αναβολικών, μας ενημέρωσαν για μία ακόμη επιτυχία.
Όχι ότι δεν το ξέραμε αλλά μας το παν κιόλας.
Καταγγέλλουν ότι συμμετείχε ως ντοπαρισμένη στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου μία ακόμη ελληνίδα αθλήτρια(Τζουμελέκα), ενώ δεν μας διαβεβαιώνουν πότε θα σταματήσουν να ασχολούνται και με τους υπόλοιπους αθλιτικοολυμπιονίκες μπας και σταματήσουν να μας επιστρέφουν τα ούρα μας και να ντρεπόμαστε ως έθνος για αυτά.
Τα πράγματα για άλλη μια φορά είναι μπλεγμένα.
Η αθλήτρια διαβεβαιώνει ότι "εν γνώσει της" ποτέ δεν έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών, το αντίθετο σημειώνουμε εμείς θα είχε και ποινικές συνέπειες.

Σύντροφοι και Συντρόφισσες, Κυρίες και Κύριοι
εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε απολύτως.
Τα ούρα μας είναι καθαρά σαν το γάργαρο νερό, ως έθνος, ως κράτος, προπάντων ως κράτος, ως αθλητικό ιδεώδες, ως χριστιανοί, ως πασόκοι και νεοδημοκράτες έχουμε να δηλώσουμε με το ήθος για το οποίο ξεχωρίζουμε και που μας διακρίνει από τους άλλους, πώς τέτοιες ντοπαρισμένες συμπεριφορές που μας καταλογίζουν εις την αλοδαπήν, ουδέποτε τις ασπαστήκαμε.

Σύντροφοι και Συντρόφισσες, Κυρίες και Κύριοι, Μάνες, Γυναίκες και Παιδιά, το μόνο που έχουμε να δηλώσουμε με βρόντο και στόμφο είναι ότι Είμαστε περήφανοι, Είμαστε καθαροί και Εμείς και τα κάτρα μας.
"Καταδικάζουμε τη βία απ όπου και αν προέρχεται", αυτό είναι απ΄άλλου αλλά δεν πειράζει, το χα πρόχειρο από άλλη περίπτωση και το βαλα.

Η ελληνική σημαία σύμβολο του νεολοελληνικού πολιτισμού των λαμογιών, των διεφθαρμένων κομμάτων, των δολοφόνων του κράτους, της δημοκρατίας.
Ά είπα δημοκρατία και τι θυμήθηκα.
Λοιπόν να πάρουμε όλα τα μέτρα, να κάνουμε ότι είναι δυνατόν να κρατήσουμε μακριά τη Γουάντα από τη δημοκρατία μας και τα ούρα της.
Η Γουάντα εκτός από τα πρωτοπαλίκαρα του αθλητικού ιδεώδους είναι κίνδυνος και για την ελληνικήν δημοκρατίαν μας.
Υπάρχει κίνδυνος σοβαρός, αν της πάρούν ούρα(της δημοκρατίας μας ντε) να τη βρουν ντοπαρισμένη από χημικά δακρυγόνα, από μαζικούς ξυλοδαρμούς, από μαζικό έλεγχο, από νέες γενιές πολιτικών κρατουμένων, από δολοφονημένους νέους, απο πυρηνικά που στέλνει στους ναζιστές του ισραήλ κλπ.
Βέβαια και η δημοκρατία μας είναι κάτι σαν τους ολυμπιονίκες μας.
Ότι κάνει δεν το κάνει "εν γνώσει της".
Όταν δολοφονεί παιδιά δεν το ήξερε, όταν ξυλοκοπεί μαθητές δεν το ήξερε, όταν κλέβει μία ολόκληρη χώρα με τη γενικευμένη διαφθορά δεν το ήξερε ούτε θα το ξέρει, όταν στηρίζει τους δολοφόνους του ισραήλ δεν το πήρε χαμπάρι κλπ

Προσοχή λοιπόν, με τους ολυμπιονίκες πάθαμε ότι πάθαμε, Προσοχή τώρα Μακριά η
Γουάντα από τη δημοκρατία μας, προσοχή στα ούρα της.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια: