Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

H πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στην ελλάδα στήριξαν τη σημερινή σφαγή των Παλαιστινίων, με την ελληνοισραηλινή άσκηση του Ιoυνίου.

ΥΓ: Μια παρακινδυνευμένη ανάλυση των γεγονότων που (ίσως;) οδήγησαν στην μαζική σφαγή των Παλαιστινίων απο τους ναζί ισραηλινούς.





Τον Ιούνιο του 2008 έγινε στην ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, ισραηλινή αεροπορική άσκηση με την βοήθεια και ελληνικών στρατιωτικών μηχανισμών.
Η άσκηση έγινε στην Κρήτη όπου υπάρχει μία από τις μεγαλύτερες αμερικάνικες βάσεις, αυτή της Σούδας. Η βάση της Σούδας είναι γνωστή και από την εμπλοκή της στην παράνομη μεταφορά κρατουμένων με αεροπλάνα της CIA.
Εκείνη την περίοδο είχαμε γράψει για τις πολεμικές ασκήσεις των κατοχικών δυνάμεων του Ισραήλ στην περιοχή, κανείς όμως δεν ήξερε τα σχέδια των ναζί ισραηλινών και τι προετοίμαζαν. Μάλιστα τότε ήταν στην επικαιρότητα το ζήτημα του Ιράν και όλοι έδειχναν ότι η άσκηση των ναζί ισραηλινών είχε στόχο το Ιράν, σήμερα η μαζική σφαγή των παλαιστινίων απο τους τότε "ασκούμενους" δείχνουν και τις τότε προθέσεις .

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύετε ότι το σύνολο των πολιτικών στην ελλάδα ελέγχονται απολύτως από πρεσβείες που τα κράτη τους έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην διαμόρφωση του "οράματος" περί Νέας Τάξης όπως αυτή σχεδιάζεται από τα πιο κτηνώδη κέντρα εξουσίας του δυτικού κόσμου.
Η ελλάδα έχει μετατραπεί σε πραγματική επαρχία των ΗΠΑ όπου διοικείται από ντόπια ανδρείκελα που δείχνουν να υπακούουν σε ένα ακροδεξιό καθεστώς που ουσιαστικά επιβάλλουν τα ΜΜΕ που αποτελούν και τα φερέφωνα της πραγματικής κλίκας που ελέγχει τα πάντα. Την οικονομία, τους θεσμούς, την εξωτερική πολιτική, την άνοδο ή κάθοδο των πολιτικών, την ακρίβεια, την καταστολή κλπ.
Σήμερα αυτά τα ανδρείκελα που κατοικούν στο κυνοβούλιο κάνουν δηλώσεις για την αιματοχυσία και ουσιαστικά εξισώνουν τη ναζιστική κτηνωδία ενός πάνοπλου και κτηνώδους στρατού με τους αγωνιστές της ΧΑΜΑΣ.

Είναι κρίμα για τον ελληνικό λαό να ταΐζει τέτοια ανδρείκελα σαν αυτά του ελληνικού κυνοβουλίου. Όχι μόνο έχουν καταστρέψει τον ελληνικό λαό, όχι μόνο είναι διεφθαρμένοι στο σύνολό τους, αλλά πλέον δεν διστάζουν να συνδιοργανώνουν και να συμμετέχουν σε γυμνάσια όπου οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν καλύτερα τη σφαγή ολόκληρων λαών.


Πηγές:

1. Η κυβέρνηση στηρίζει την ισραηλινή τρομοκρατία

2. Παλαιότερο άρθρο στο .Raδιο Κλειδαρότρυπα: Άσκηση των κατοχικών δυνάμεων του ισραήλ στην ελλάδα
3. Η είδηση της άσκησης απο το in.gr 1 kai 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: