Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Αποδελτίωση δημοσκοπήσεων της τρέχουσας, οχι της προηγούμενης αλλά μ΄αρεσε η λέξη, εβδομάδας.

Nέα πλυμηρίδα γεγονότων και στοιχείων που φανερώνουν την κατάσταση της υγείας της νεοελληνικής αστικής δημοκρατίας.

Σας παραθέτουμε όλα τα στοιχειά προς γνώσιν και συμόρφωσιν.

Εν αρχήν ο λόγος για τα περί εβδομαδιαία αποτελέσματα των γνωστών κέντρων εξουσίας που κάθε εβδομάδα εκλέγουν πρωθυπουργό, αντιπολίτευση, το ποσοστό του σούριζα κλπ.
Αυτήν την εβδομάδα πρωθυπουργός εκλέγεται ο Κώστα Καραμανλής ο Β΄ ο ανμψιός. Μπράβο.

Ο Καραμανλης δείχνει να τον ανακάμπτουν κάτι που είναι συμβατό και λογικό και με τις ανθισμένες εικόνες που παίρνουμε από τα μπλόκα των εξαγριωμένων αγροτών.
Να πούμε εδώ πώς οι αγρότες αποτελούν, πάντα το αποτελούσαν, το πιο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας για αυτό και αποτελούσε πάντα δεξαμενή ψήφων για την δεξιά και το ..ΚΚΕ.
Τόσο συντηρητικό κομμάτι ήταν και είναι οι αγρότες που την Οκτωβριανή επανάσταση στην Ρωσία την έκανε ο αγροτικός πληθυσμός και τα ΚΚ(Ε) την χρέωσαν στους προλετάριους που δεν είχαν ακόμη δημιουργηθεί. Ως γνωστών η Ρωσία προλεταριοποιήθηκε μετά την οκτωβριανή επανάσταση και μάλιστα αρκετά μετά.
Αλλά τι να πεις ότι ήταν αγροτική επανάσταση και συ να ΄χεις ευαγγέλιο τους προλετάριους, ω ποία ντροπή!!!!

Στο ρολό της αντιπολίτευσης το κίνημα του ΠΑΣΟΚ με ανεβασμένα τα ποσοστά του λόγω κυρίως της ανύπαρκτης παρουσίας του στη χώρα.
Να θυμίσουμε εδώ ότι οι βόλτες στους διαδρόμους της αμερικάνικης πρεσβείας λογίζονται ως βόλτες επί αμερικανικού εδάφους.
Η ανύπαρκτη παρουσία εκτός από παραγωγική όσον αφορά τα γκάλοπ είναι και πολύ υγιείς, εδώ έχομε και αποδείξεις.
Για του λόγου το αληθές έχουμε σημερινές(χθεσινές γιατί το δελτίο γράφτηκε αργά) ζουμερές ιστορίες από την πεζή καθημερινότητα των στελεχών του ΠΑΣΟΚινήματος.
Σήμερα που λέτε, δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν την ίδια κομψή και λαοπρόβλητη εμπειρία.
Ο μεν ένας στέλεχος, ο Παπακωνσταντινου, η επαφή του ΠΑΣΟΚ με το κοινό των ΜΜΕ πήγε να φάει,σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου(το φασόλι), το γνωστό Σολομό αλά κρέμ.
Εκεί τον αντελήφθησαν πολίτες, μέρος της κοινωνίας και τους έλουσαν με κίτρινη μπογιά.
Κίτρινη;
Εδώ υπάρχει ένας συμβολισμός που δεν τον κατανοούμε.
Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση με απευθείας ανάθεση στην ΕΛΑΣ που έτρεξε να συλλάβει τους πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης με τον αντιτρομοκρατικό.
Το συμβάν δεν ήταν το μοναδικό.
Το άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚινήματος που τόλμησε να βγει στην κοινωνία ήταν ο Σκανδαλίδης, ο οποίος πήγε να συμπαρασταθεί στους κατοίκους που προσπαθούν να σώσουν το παρκάκι στην Κυψέλη.
Οι κάτοικοι εκεί αναγνώρισαν το στέλεχος του ΠΑΣΟΚινήματος και τον πήραν στην κυριολεξία με τις κλωτσιές και όπου φύγει φύγει. Εδώ που τα λεμέ είναι επώδυνη η βόλτα στην κοινωνία, κάτσε εκεί με τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που αγοράζεις, είναι ανάγκη να τα πιστεύεις κιόλας;

Τα υπόλοιπα κόμματα παρέμειναν στα ίδια.
Τρίτος ο Συν,δεν είχε επισόδια αυτή την εβδομαδα να του χρεώσουν,
Τέτατρος ο ΚΚΕς να τον ανταγωνίζεται όμως σε όλα τα επίπεδα(πολιτικό και αστυνομικό) το ΛΑΟΣ που μάλλον βρήκε από πού θα πάρει ψήφους αλλά και ...στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: