Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2009

"Με λαμπρότητα" γιορτάστηκε και φέτος η 25η Μαρτίου... Γιατί πέρυσι δεν είχε γιορταστεί με λαμπρότητα;Όχι και πέρυσι και φέτος με λαμπρότητα γιορτάστηκε αλλά για πέρυσι είχαν ακουστεί κάτι φήμες ότι δεν ήταν τοσο λαμπρή αλλλά φέτος oμως δεν παίζεται.

Εκεί λοιπόν κάτω από την γνωστή πλέον Τέντα της παρέλασης απλώνονται οι κώλοι των σύγρχονων Μαυροκορδάτων και ανταμώνει η αξιοπρέπεια, η τιμή, το αίσθημα εθνεγερσίας, η ανάταση, ο ηρωισμός του τιποτά, ολα τα γυφτικα σκεπαρνια, και λοιπά
Απέναντι είναι οι κάμερες, άλλη αυτή η Τέντα.
Η κάμερα είναι εκεί να προλάβει να πάρει τη συγκινητική ματιά, το δάκρυ του προύχοντα που τόσο πάλεψε στην ιστορία αυτού του λαού και βέβαια τώρα του αξίζει να καμώνεται τον απονεμητή τιμών.

Και Η παρέλαση ξεκινά.

Εκεί που γίνετε χαμός είναι στις μεγάλες πόλεις όπου περνούν τα άρματα.
Να! καμάρι οι αξιωματούχοι.
Τώρα περνάν οι μίζες, λένε μεταξύ τους και γελάνε στα κρυφά.
Να! το βλέπεις αυτό το φορτηγό-όπλο που στην καρότσα του έχει φαντάρια, είναι υπερσύγχρονο, αλλά άμα βρέχει το βάζεις σε υπόστεγο, ο κλωβός του έγινε βίλα στη Μύκονο.
Αμ τα υπερσύγχρονα αεροπλάνα εκεί να δεις χρυσούς λεμονοστύφτες, μεγάλες μπίζνες η άμυνα του λαού.
Και κοροϊδεύουν

Κάτω από την τέντα είναι όλοι εκεί, από το στολίδι της δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο δήμαρχο, τον τελευταίο δημοτικό σύμβουλο αυτού του περήφανου κράτους.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις όλου αυτού του συρφετού της πλαστικής Τέντας.
Σας Μεταφέρουμε μερικές.
Το στολίδι της δημοκρατίας δήλωσε " Ότι πρέπει να διακηρύξουμε ακόμα μια φορά την προσήλωσή μας στις αξίες και τα ιδανικά ξέρετε εσείς μίζες, μίζες μίζες μιλάμε για ιδανικές μίζες όχι αστεία.
Ο πρωθυπουργός της χωρας δήλωσε και αυτός.
Α! πριν τις δηλώσεις να σας πούμε πως παρατηρήσαμε κάτω από τα μάτια του κάτι κύκλους.
Είναι αλήθεια ότι κουράζεται;
Τέλος πάντων αυτός δήλωσε πως με την αλληλεγγύη μεταξύ του λαού ο τελευταίος πάει μπροστά .
Να σας κάνουμε και τη μετάφραση.
Ήθελε να πει, πώς αν για παράδειγμα οι τράπεζες βγάζουν κέρδη μόνο 3 εκατομμύρια ευρώ θα παίρνουν βοήθημα και 28 εκατομμύρια από το κράτος.
Αν ο λαός απολύεται σωρηδόν από τις εργοδοτικές γαλέρες θα παίρνει ένα ωραιότατο επίδομα θέρμανσης της τάξης των 150 ευρώ. Αυτό λέγεται αλληλεγγύη.

Ο giorgakis πρόεδρος και γιος του ΠΑΣΟΚ αλλά και πρόεδρος της διεθνούς σοσιαλιστικής δήλωσε " Η κρίση που πλήττει σήμερα την Ελληνική κοινωνία, είναι κρίση βαθύτατα πολιτική".
Μπράβο giorgaki, κάτι θα διάβασε στο ίντερνετ, δεν εξηγείτε αλλιώς.

Ο Σουριζα δεν πήγε στις παρελάσεις , ήταν στις αντιπαρελάσεις και είναι και αυτό ένα στοιχείο του γιατί ακόμη συνεχίζονται οι παρελάσεις.

Το μόρφωμα ΚΚΕ-ΛΑΟΣ έκανε ξεχωριστές δηλώσεις ξαφνιάζοντας μας ευχάριστα.
Το ΚΚΕ δήλωσε πως ο ΤΣΕ δεν είχε πει μονό για τι κουκούλες που δεν είπε αλλά είπε και για τις φουστανέλες και είχε πει πως όποιος φοράει φουστανέλα είναι πραγματικός επαναστάτης καλώντας το μαρκογιαννάκη να συμπεριλάβει την εν λόγω αμφίεση στο νόμο για τις κουκούλες τώρα που θα τις ξηλώσει από το κάζουαλ.

Mετά πήγαν για φαί όλοι μαζί και ήπιαν στην υγειά του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: