Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Ο κωστάκης στη Ζάκυνθο. Νέα παράσταση





Ήταν ο καραμανλής στη Ζάκυνθο το κάτι άλλο.
Καταρχήν ήταν ξύπνιος, ήταν ζωηρός, απάντησε σε όλα και εμείς από την πλευρά μας έχουμε ολοκληρωμένο ρεπορτάζ με ένα σωρό πληροφορίες.
Ακολουθήστε τη ροή της εκπομπής και θα σας λυθούν όλες οι απορίες, θα απαντήσουμε για ποιο λόγΟ τα περί κούρασης δεν ήταν αστοχία υλικού αλλά τμήμα μιας καλοκουρδισμένης πολιτικής μηχανής.

Τον κατηγόρησαν ότι κουράστηκε, αλλά ο αρχηγός του έθνους, όχι μονό δεν έδειξε σημάδια κούρασης αλλά εμφανίζεται με μία υγιή κατασκευή ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις δύσκολες καιρικές συνθήκες....

και ξηγιόμαστε.

Πριν λίγες μέρες έφθασε στα δημοσιογραφικά θεωρία και σε αυτό του .Raδιο κλειδαρότρυπα η είδηση ότι ο αρχηγός κουράστηκε.
Τι είχε συμβεί.
Διάφοροι άνθρωποι είχαν δει τον καραμανλή να χαζμουριέται για τρισίμισι ώρες και 17 δεύτερα, σημειώνοντας ταυτόχρονα και παγκόσμιο ρεκόρ. Μετά ακολούθησε και η γνωστή δήλωση ότι ήταν κουρασμένος.

Ψάξαμε, στύψαμε τα μυαλά μας, ρωτήσαμε δεξιά και κυρίως αριστερά και δικαιωθήκαμαν.

Το χαζμουρητό κυρίες και κύριοι δεν είναι ένδειξη κούρασης αλλά...

Οι επιστήμονες ο Andrew C, ο φίλος του ο Gallup και ο έτερος Gordon G. Gallup, Jr μας είπαν επιστημονικός ότι το χαζμουρητό μειώνει την θερμοκρασία του εγκεφάλλλου όταν αυτός το χρειάζεται.
Είναι ένα κλιματιστικό και το χαζμουρητό είναι τα αερια του.
Δεν το λέμε εμείς κυρίες μου το λένε οι επιστήμονες.Οι επιστήμονες αυτοί μας άνοιξαν τα μάτια.

Ρωτήσαμε, ψάξαμαν, μάθαμαν.
Και επαληθέψαμαν τους επιστήμονες.
Πράγματι ο Κώστας ο Καραμανλης έχει ένα "εννιάρι" (τόσο του χρειαζόταν λόγω χώρου) που κάνει άριστη δουλειά. Το έχει εγκατεστημένο στο πίσω μέρος του κεφαλιού ώστε τα αέρια να βγαίνουν από μπροστά ως χαζμουρητά.
Όταν λοιπόν ξαναδείτε τον καραμανλή να χαζμουριόται να ξέρετε ότι το εσωτερικό κλιματιστικό δουλεύει στο φούλ και αυτά περί κούρασης του μεγάλου Άνδρος να τα ξεχάσετε και εσείς και η ντόρα.

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μάθαμε για τις τακτικές που ακολουθούν οι ιματζ μεικερ για να εμφανίζουν το κωστάκη τόσο ζωηρό στο κοινό και για τόση ώρα.
Γιατί για να κρατήσεις τον κωστάκη ζωηρό στο βήμα είναι ένα στοίχημα.
Τι βρήκαν λοιπόν οι ιματζ μεικερ (άξια τα λεφτά τους) για να το πετύχουν.
Γιατί αν δείτε ο κωστάκης στην ομιλία του στη ζάκυνθο «άστραψε και βρόντηξε».
Εξηγούμε τη διαδικασία η οποία έχει σχέση με το φαι του.
Εξαρτάται που έχει να εκφωνήσει λόγο.
Αν έχει να μιλήσει στη ζάκυνθο όπου θα πρέπει πάση θυσία να μείνει επι σκηνής κανένα εικοσάλεπτο τον αφήνουν νηστικό τρεις μέρες και του λένε πρώτα "θα τα πεις" και μετά θα φας.
Αν είναι να μιλήσει σε κεντρική ομιλία στην Αθήνα οπότε θα πρέπει να τον κρατήσουν ζωηρό για κάνα μισάωρο, να μπαινοβγαίνει κιολας να σηκώνει και τα χεριά και όλα αυτά τα μαϊμουδίστικα, τότε τον αφήνουν νηστικό πέντε μέρες.
Έτσι κάνουν και στα ντόπερμαν αμα τα ταΐσουν μετά αυτά πέφτουν για ύπνο και κοπροσκυλιάζουν, αμά όμως τα αφήνουν νηστικά το τερματίζουν.
Κάπως έτσι στήνουν και τον κωστάκη, φανταστείτε να έτρωγε πριν βγει στο βήμα...ούτε ψίλος στον κόρφο τους.
Ούτε για φιλολογική συζήτηση δεν θα ταν όχι για αρχηγός που πρέπει να δείξει πυγμή, θάρρος, να ναι μαχητής.

Έχουμε και ένα κακό να σχολιάζουμε ότι μαθαίνουμε έτσι λοιπόν θα πούμε και για δυο κουβέντες στις οποίες αναφέρθηκε ο αρχηγός του αθάνατου ελληνικού έθνους.
Είπε δύο ωραία, πρώτον ότι για αυτόν "δεν είναι αυτοσκοπός η εξουσία".
Και έχει δίκιο
Το γεγονός ότι κυριαρχούν οι καραμανλήδες στην εξουσία από πατέρα, θείο και τώρα ανεψιό είναι μόνο τυχαίο, ήταν η κακιά η ώρα, αυτοσκοπος όμως δεν ήταν.. Φήμες ανακριβείς λέγουν , έφτασαν μέχρι την παραλία του λαγανά, ότι θέση στο ευροψηφοδέλτιο θα έχουν και τα δίδυμα,έτσι επειδη δεν το χουν αυτοσκοπό και εδώ που τα λέμε μήπως οι άλλοι δεξιοί έχουν περισσότερο μυαλό.
Όχι

Το δεύτερο που μας ειπε εκεί στη ζάκυνθο είναι "ότι θα συνεχίσει το έργο του".
Εκεί να στο θεό που πιστεύετε, ανατρίχιασαν όλοι.
Κάγκελο έμειναν, αμ η ντόρα που θέλει η κοπέλα να αναλάβει και που όταν θα αναλάβει κινδυνεύει να μην έχει ποσοστό η Νδ, αυτή κόντεψε να κάνει εμετό, τα ακούει και από πιο ψηλά... ζαλίζετε πως να το κάνεις..

Τέλος πάντων ο καραμανλης ο αρχηγός της μεγάλης και αθάνατης ελλάδας που έχει τόσο κύρος παντού έγραψε άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία αυτού του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: