Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Έκθεση της Διεθνούς αμνηστίας για την βίαιη δράση της αστυνομίας


Έκθεση
της Διεθνούς αμνηστίας καταγγέλλει την δράση της ελληνικής αστυνομίας κυρίως τις ημέρες του Δεκέμβρη και τη βία που εξαπέλυσαν κατά της κοινωνίας.
Ουσιαστικά πρόκειται για την αποκάλυψη του πολιτικού ρόλου της αστυνομίας να βρίσκεται με βία απέναντι στην κοινωνία.
Η έκθεση περιλαμβάνει στην τεκμηρίωσή της και συγκεκριμένα περιστατικά τα οποία και περιγράφει.
Αξίζει να διαβάσετε αυτή την έκθεση και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε βιαιοπραγεί πάνω στα δικαιώματα όλων μας υπο καθεστώς , τυπικά και ουσιαστικά, νόμιμο.
Επίσης μάλλον πρέπει να τονισθεί ότι η διεθνής αμνηστία δεν είναι από τις οργανώσεις που «σπάν τα αυγά» κατά τις εκτιμήσεις-εκθέσεις τους, αυτό το τονίζουμε μονό για να γίνει κατανοητή η ποιότητα της κρατικής βίας όπως εφαρμόστηκε από έναν εντελώς αποκτηνωμένο κρατικό μηχανισμό που μισεί στην κυριολεξία την πολυσυνθετότητα της κοινωνίας.

Και ένα τελευταίο σχόλιο, η ελληνική αστυνομία αποτελεί ξεκάθαρο πολιτικό μηχανισμό-προέκταση των κωμάτων του κυνοβουλίου και σε καμία περίπτωση δεν είναι αποκομμένη από τις προθέσεις όλου αυτού του διεφθαρμένου συρφετού που για διαφορετικούς λόγους θέλει και επιβάλλει την "Τάξη" στο εσωτερικό της κοινωνίας.
Αυτός είναι ένας λόγος που η αστυνομία μπορεί και έχει την συνολική υποστήριξη στις μεθόδους της και απο εμφανισιακά, διαφορετικά κυνοβουλευτικά εξουσιαστικά κομμάτια(ΚΚΕ-ΛΑΟΣ κλπ).




ΥΓ: Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιός και πώς θα σχολιάσει την έκθεση της Δ.Α απο τους όποιους κυνοβουλευτικούς ταγούς .

Δεν υπάρχουν σχόλια: