Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

18o Συνέδριο του ΚΚΕ

Ξεκινάει το 18ο συνέδριο του ΚΚΕ στις 18 έως και 23 του μήνα.
Έχουν προαναγγελθεί ότι θα συμμετάσχουν πάρα πολλές αποστολές περίπου 90 από καμιά 70ρια χώρες. Ανάμεσά τους και οι συντροφοι που κυβερναν την Κινα και που προσφατα μετά τους Ολυμπιακούς αγόρασαν τον Πειραιά, το λιμάνι του Πειραιά, όχι τον Πειραιά..
Έχει επίσης προαναγγελθεί ότι στο συγκεκριμένο συνέδριο θα υπάρξει μία κάποια επιστροφή στα "οράματα και στις ιδέες" του Σταλινισμού.
Δεν θα γίνει κουβέντα ούτε για τη συνεργασία του κώματος με τις αστικές δυνάμεις καταστολής αλλά ούτε και για την απομόνωση από κοινωνικές διεργασίες όπως η κοινωνική εξέγερση του Δεκέμβρη.
Ίσως παιχτεί υπόθεση αλλαγής της παπαρήγα.
Οι πόρτες θα είναι κλειστές για όλους, υπακούοντας πιστά στις ιατρικές συμβουλές που ασφαλίζουν τα αγοροφοβικά κοινωνικά σύνδρομα του κώματος. Εξυπακούεται πως οι ιατρικες αυτές συμβουλές εξυπηρετούν στο μέγιστο κα τα περί κωματικής περιχαράκωσης και κοινωνικής απομόνωσης.
Ανοικτές θα είναι οι πόρτες μόνο για τα ξεχωριστά κομματικά μέλη(όχι όλα), λειτουργώντας περίπου σαν κωματική γιάφκα.
Τα πλήθη των εργαζομένων ή καλύτερα πιο μαρξιστικά των προλετάριων καλούνται να μην πλησιάσουν στο σιδερόφρακτο ανάκτορο του Περισσού, και τους ενημερώνεται ότι το ραντεβού μαζί τους ανανεώνεται για μετά τις 23 του μηνός.
Το συνέδριο σύμφωνα με μη ασφαλής πληροφορίες θα ξεκινησει με προσευχή, το γνωστό πατερ ημών, σε έντεκα(;) γλώσσες από τους κανέλη και ζουράρη.

ΥΓ:Και ένα σχετικό αρθρακι, απαλοτροιωμένο απο την ελευθεροτυπία για να μη σας στείλουμε να την αγοράσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια: