Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Mετά τις τραπεζες, μεριδιο απο το πλιάτσικο θα παρουν και τα κώματα του κυνοβουλίου(ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ-ΛΑΟΣ και Συν).

.




Το ότι η Ελλάδα είναι μία οικονομική χώρα στα όρια της χρεοκοπίας είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να ξεχάσετε.
Όσοι δεν τα καταφέρουν, τους προτείνεται μόνιμη καθήλωση μπροστά στην ΤιΒι έως ότου υποχωρήσουν τα συμπτώματα και επανέλθει το υποκείμενου στον πρότερο έντιμο βίο.
Εκτός από την πραγματικότητα της χρεοκοπίας υπάρχουν και δεύτερες καταστάσεις που ο σύγχρονος έλληνας πρέπει να αποφύγει να τις 'δει'.
Έχουμε και λέμε
23 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν άμεσα στις τράπεζες τη στιγμή που αγρότες, εργαζόμενοι, άνεργοι θεωρούνται κουκουλοφοροι και διώκονται όπου βρεθούν και σταθούν με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κωμάτων καθώς και τη συνεργασία με τα τάγματα ασφαλείας.
Εκτός από τον πλούτο, των 23 εκατομμυρίων, που θα εισπράξουν οι τράπεζες είναι απαραίτητη και μια εξτρα ενίσχυση των κωματικών μηχανισμών προκειμένου να γίνουν πιο συνεργάσιμα στην κρίση που έρχεται.
Εδώ έγινε ιδιαίτερη μνεία στο ρόλο του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ που συνεργάστηκαν άψογα για να συκοφαντήσουν αλλά και να συνεργαστούν άμεσα με την αστυνομία για την καταστολή των κοινωνικών αντιδράσεων του Δεκεμβρίου.

Με αυτά και αυτά έγινε ο λογαριασμός και έχουμε και λέμε.

Τα πέντε κώματα του ελληνικού κυνοβουλίου θα μοιραστούν περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ από ένα λογαριασμό 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά τα πρώτα 9 περίπου εκατομμύρια ευρώ τα μοιράζονται έτσι :

ΝΔ 3.647.193,37.

ΠΑΣΟΚ 2.885.253,32.

"Κ"ΚΕ 803.892,19.

ΣΥΡΙΖΑ 352.558,05.

ΛΑ.Ο.Σ. 349.903,06.


Να θυμίσουμε εδώ για να δείτε και το μέγεθος της συνδιαλλαγής ότι υπάρχει τέτοια ευθυγράμμιση που ΝΔ, ΚΚΕ και ΛΑΟΣ, δεν υπερασπίζονται μόνο τις κοινές κατασταλτικές πρακτικές απέναντι στην κοινωνία, αλλά στις πρόσφατες κουβέντες στο κυνοβούλιο συμφώνησαν πως δεν είναι ώρα για εκλογές μίας και "όλα πάνε μια χαρούλα".
Τα τρία συγκεκριμένα κώματα δημιουργούν μια πανίσχυρη αντιδραστική τρόικα εξουσίας έτοιμη να ισοπεδώσει κάθε εργασιακή κατάκτηση αλλά και αγωνίζονται μόνο και μόνο για τη σωτηρία ενός διεφθαρμένου συστήματος.
Είναι έτοιμοι αφενός να εφαρμόσουν την 'εβδομάδα των δύο η τριών ημερών" που είχαν ψηφίσει οι νεοφιλεύθεροι του Σημίτη και αφετέρου να επιτρέψουν την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων.
Είναι αυτοί που σε μία τέτοια περίοδο έντονων μαζικών αμφισβητήσεων και μαζικών συγκρούσεων(Δεκέμβρης-καταλήψεις-αγρότες- εργαζόμενοι στον κλάδο της υγείας κλπ) υπερασπίζονται την υφιστάμενη κατάσταση που το μόνο που παράγει είναι εκμετάλλευση, πλιάτσικο του δημόσιου πλούτου και άπειρη καταστολή.

Το πλιάτσικο δεν έχει όρια
23 εκατομμύρια ευρώ των τραπεζών και 13 εκατομμύρια ευρώ που παίρνουν τα κώματα, σύνολο 36 εκατομμύρια ευρώ.
΄Όλα αυτά τα χρήματα θα τα φάνε περίπου 30 ταμεία(25 περίπου τραπεζών και 5 των κωμάτων).
Ούτε ένα ευρώ από αυτά τα εκατομμύρια δεν θα φθάσει στον απλό πολίτη .
Η φτώχια ενός ολόκληρου λαού καλείτε να συντηρήσει τους πιο διεφθαρμένους μηχανισμούς στην Ευρώπη.

ΥΓ: Το ΚΚΕ εκτός από τα εκατομμύρια ευρώ από τις τσέπες του ελληνικού λαού θα εισπράξει σύμφωνα με μη ασφαλείς πληροφορίες, ως μπόνους, χακί τσάντες με δακρυγόνα, ασπίδες και χακί στολές των ΜΑΤ και μία καραβιά Λάσπη, μίας και το απόθεμα που είχε εξαντλήθηκε στις πρόσφατες κινητοποιήσεις του Δεκέμβρη. Το μερίδίο του είναι ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια από το πλιάτσικο(8-03.892,19 εκατομμύρια ευρώ).
.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια: