Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009

Έκτακτο Δελτίο ή αλλιώς ξεφάντωμα στον αέρα

.
Αργά τα απόγευμα και αφού έχουν προηγηθεί οι δηλώσεις των giorgaki και καραμανλή για το μέλλον της ελλάδας, το αποκριάτικο ξεφάντωμα πήρε άλλες διαστάσεις.

Ελικόπτερο συμμετείχε σε δράση απελευθέρωσης κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού. Οι κρατούμενοι βρισκόταν στον Κορυδαλλό προκειμένου να δικαστούν για απόδραση με ελικόπτερο που είχαν πραγματοποιήσει εδώ και καιρό και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου.
Αρχικά οι αστυνομικοί νόμισαν πως επρόκειτο για αναπαράσταση της προηγούμενης απόδρασης και έκαναν τους ψόφιους κοριούς που είχαν κάνει και τότε. Μάλιστα μεταξύ τους έλεγαν πως για την αξιοθαύμαστη ερμηνεία τους κατά την αναπαράσταση με το ελικόπτερο θα έπαιρναν έως και δύο βαθμούς μπόνους.
Ήταν τέτοια η προσαρμοστικότητα των αστυνομικών στην αναπαράσταση που τους πήρε αρκετή ώρα για να καταλάβουν ότι τα πράγματα ήταν μάλλον διαφορετικά.

Όμως, και επαναλαμβάνουμε με στόμφο, Όμως όταν το κατάλαβαν έδρασαν εξίσου αστραπιαία, επαγγελματικά και αντρίκια.

Ένας αστυνομικός σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοτραυματίστηκε και μάλλον θα υπαχθεί στις διατάξεις για τα θύματα της τρομοκρατίας, ενώ άλλοι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα, χρωματιστές σφαίρες, έβγαλαν τα γκλόπ και περίμεναν να εφορμήσουν στο πλήθος των κατηραμένων διαδηλωτών. Έτσι τους είπαν.

Όσο αφορά τους τραυματισμούς πράγματι υπήρξε, και μάλιστα σοβαρός.
Λέγεται ότι είδαν ανάμεσα στον αχό της μάχης να σέρνεται ο αρμόδιος υφυπουργός, γενναίος αλλά αναμαλλιασμένος, είναι Όμως παλικάρι και θα αντέξει, τον αγαπάει και η Κρήτη.

Τώρα για την απελευθέρωση των κρατουμένων όλα είναι ρευστά. Αν περάσουν οι κρίσιμες ώρες, δλδ το πρώτο 24ωρο, θα έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, θα κάνουν καθαρή Δευτέρα στην εξοχή.

Δηλώσεις έκαναν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

-Ο Καραμανλής δήλωσε ότι sτο καινούργιο του πλεί στέσιον και το νέο παιχνίδι του, δεν έχει τέτοια πίστα.

-Ο giorgakis δήλωσε πώς προτεραιότητα του και των Αμερικανών θα είναι η προστασία του πανεπιστημιακού ασύλου που θα το καταργήσει.

-Η παπαρήγα ντυμένη ως κόρη του Σταλιν, με το λαός έκαναν κοινή δήλωση, καλώντας την αστυνομία να μείνει στο ύψος της και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη στον ένστολο θεσμό, ενώ δεν παρέλειψαν να μιλήσουν και για ξένο δάχτυλο.

-Ο Τσίπρας δεν αναγνωρίστηκε ήταν σε μασκέ πάρτυ και δήλωση έκανε ο Κουβέλης ο οποίος ήταν ντυμένος ΠΑΣΟΚος και δήλωσε πώς είναι έτοιμος να μετατρέψει το μασκαραλίκι σε καθημερινότητα. .

Είμαστε εδώ, παρακολουθούμε τα γεγονότα, τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε με κάθε νεότερο.

Τα ΜΜΕ, οι ρουφιάνοι και γενικώς το χαφ και το τσουρμό "γυρίζουν" άλλη μία δοξασμένη σελίδα στην ιστορία του τόπου.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: