Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009

"ΦΙΡΜΑΝΙ"

Φιρμάνι έβγαλαν οι αρχές και ζητούν την Βοήθεια του κοσμάκη για να πιάσουν τους 'τρομοκράτες" (τους και όχι μας).

"Όποιος έχει την παραμικρή μαρτυρία ή έστω είναι πρόθυμος να κατασκευάσει μία, να προσέλθει στας αρχάς."

Η "τρομοκρατία" κατά των τραπεζών πρέπει να χτυπηθεί, για να μπορέσουν οι τράπεζες να συνεχίσουν να λεηλατούν τον κόσμο.

Η "τρομοκρατία" κατά των εργοδοτών πρέπει να σταματήσει. Για να μπορέσουν να συνεχίσουν οι εργοδότες, μαζί με τα κώματα αγκαλιά, να εκμεταλλεύονται εργαζόμενους και να τους ρίχνουν βιτριόλια όταν διαμαρτύρονται μόνοι τους πλέον.

Η "τρομοκρατία" κατά ανώτερων καθηγητάδων πρέπει να χτυπηθεί. Για να μπορέσουν αυτοί οι καθηγητάδες να συνεχίσουν να προετοιμάζουν τους αυριανούς δικαστές που θα κλείνουν παράνομα στη φυλακή δεκαπενταχρονους με τους τρομονομους

Η "τρομοκρατία" κατά των βουλευτών αλλά και άλλων παραγόντων της εξουσίας πρέπει να χτυπηθεί. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να επιτρεπουμε σε παράγοντες της εξουσίας να στηρίζουν την γενικευμένη διαφθορά και φτώχεια του λαού, προκειμένου αυτοί να ζουν καλύτερα και μείς χειροτέρα.

Η "τρομοκρατία" των ανοργάνωτων νεολαίων πρέπει να χτυπηθεί. Για να μπορούν μόνο τα οργανωμένα κώματα να διαχειρίζονται με τον "τρόπο" που "ξέρουν" την οργή του κόσμου και να τη μετατρέπουν σε κόκκινες-σταλινικές μεταξωτές κορδέλες και βοηθήματα θέρμανσης.

ΥΓ:Αυτοί που ζητούσαν από τον κόσμο να βγάλει την κουκούλα του εμπρηστή του πολιτισμού τους, τώρα του ζητούν να βάλει την κουκούλα του χαφιέ.
Μέχρι στιγμής κανένα κώμα δεν καταδίκασε τον προτεινόμενο χαφιεδισμό ουτε απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τις αρχές .

Δεν υπάρχουν σχόλια: